Szerintetek melyik kutyát éri megvenni? ( rottweiler, tacskó, német juhász, labrador, Magyar vizsla
Nem, a tacskótól halálra röhögi magát a betörő, majd nekirúgja a falnak, és viszi a plazmatévét a hifivel együtt...
Lehet, hogy felveri a környéket, de ezzel inkább idegesíti a szomszédokat, minthogy komolyan vegyék.
Annak a válaszolónak pedig, akinek a tacsesza ugatja, morogja az embereket: velem ne találkozz, mert spiccre veszem, ha megugat, netán nekem jön...
Azért jó szemetek vagytok ti is.
Attól,hogy 14 még érthet a kutyákhoz! Itt pont ti nem értetek mert a tacskó igenis alkalmas házőrzőnek! De tévedni emberi dolog s most ti tévedtetek..
Küldök linket olvassatok tudatlanok! :P
18/F
A tacskó nem azért alkalmas házőrzőnek, mert szétmarcangolja a betörőt, hanem mert rendkívül jó jelzőkutya, valamint rendkívül bátor, neki megy bárminek.
6-os válaszoló: igenis neveletlen a kutyád. A saját területén kívül nem szabad harciasnak lennie. Nekem is tacskóm van, tudom miről beszélek.
Nem házőrző, max. jelzőkutya lehet egy vadászkutya.
Ne nevettesd ki magad.
14 éves létedre kicsit magadba szállhatnál, gyermekem, mielőtt egy számodra ismeretlen embert kezdesz el oltogatni. ;)
Tudod, nem csak idősebb, de okosabb is vagyok nálad. :)
Kicsi szívem, egy szóval nem írtad, hogy kerítésen belül ugat, hanem, hogy az utcán megugat mindenkit. Mielőtt pattogsz, előtte legalább tanulj meg érthetően fogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!