Hol tudom fedeztetésre ajánlani a kan kutyámat?
Figyelt kérdés
Szeretném hirdetni mint fedező kan. Most múlt három éves. Szerintem már elég idős hozzá.
Egyébként egy Lhasa Apso kutyásról van szó.
2010. jan. 2. 18:45
1/17 anonim válasza:
Ha megvan a TK, akkor be kell menni a MEOE-hoz engedélyt kérni rá.
2/17 A kérdező kommentje:
MEOE? Az micsoda?
2010. jan. 2. 18:52
3/17 Winner of Royal Hill válasza:
Ha azt sem tudod mi a MEOE inkább heréltesd ki a kutyádat!
4/17 A kérdező kommentje:
Elnézést nem magyarországi vagyok, nem kell mindjárt bunkón reagálni.
2010. jan. 2. 18:55
5/17 Winner of Royal Hill válasza:
Törzskönyves,tenyésszemlés szűrt a kanod?
6/17 A kérdező kommentje:
TK-s igen, nálunk ilyenek nincsenek, hogy tenyészszemle meg egyebek. Már utána jártam.
2010. jan. 2. 18:58
7/17 A kérdező kommentje:
Szűrve is van, a kötelezőekre, ilyesmi mint diszplázia.
2010. jan. 2. 18:59
8/17 anonim válasza:
Szerintem érdemes mindenkinek, aki ilyesmin gondolkodik először az aktuális állatvédelmi helyzettel megismerkedni. Ez azt jelenti, hogy leginkább személyesen ellátogatni a helyi sintértelepre és menhelyre és ott ismerkedni az oda került állatok sorsával. Sokan, akik ezt megtették, már megértették, hogy sem fajtatiszta, sem keverék kutyát ma nem kell szaporítani.
9/17 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem szaporítani akarok.
2010. jan. 2. 20:27
10/17 Akiteki válasza:
Sehol nem kell ajánlani.
Ha a fajtájának reprezentáns példánya, jó törzskönyvvel, tenyésztési engedéllyel a helyi kinológiai szervezettől, akkor majd a szuka tulajdonosa megtalálja, aki pont ilyen kutyával szeretne fedeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!