Titeket nem idegesít, hogy a kutyákat mindenhová követ titeket a lakásba és mindig ráléptek véletlenül?
A falkavezérség egyszer az agyatokra fog menni, de minimum kiütést fogtok kapni tőle.
Van itthon egy alom kiskutyánk. Ők is jönnek utánam mindenhova. És a nagyok is. Pont azért, mert a főnök mozog, megyünk utána. A kertben a papucsomba léptek tegnap, majdnem orraestem. Mondtam is nekik, hogy utálok cézármilán lenni, húzzon vissza mindenki a helyére és ne kövessenek.
Én a két szélsőséget kaptam: ha itthon vagyubk, a két staffim közül a három éves pihen, alszik, fetreng a helyén, még akkor sem jön ki, ha főzök.
A fiatalabb (másfél éves) folyton a seggemben akar lenni, de ő bepróbálkozik azzal is, hogy elém áll, elémfekszik, stb. Én ilyenkor eljátszom a vak rinocéroszt, és átgázolok az akadályon. :D Nem habozok, megyek, a kutya meg lélekszakadva kotródik az utamból. Ha beküldöm a helyére, bemegy, kész. Nem engedem, hogy láb alatt legyen, mert járt már úgy, hogy egy véletlen lépésemből sírás lett. Azóta nem mer elémállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!