Tüzelés után hány nappal lehet pároztatni a szuka kutyát?
Figyelt kérdés
5 napja tüzel a kutyám és szeretném bepároztatni ...
ha vége a tüzelésnek utána hány napra rá lehet bepároztatni? (Boxer)
2010. jan. 2. 15:30
11/18 anonim válasza:
Azt hiszem,nem ez az időszak leglkalmasabb a tenyésztésbe kezdeni,eladhatatlanok a kicsik,mint fentebb írtam.
Mikor vehet valaki jó tenyészetből minőségi boxer kicsit 30 ezer forintért?Ismerősöm már annyiért kínálja őket...
12/18 anonim válasza:
Ha megnézed a fentebb belinkelt boxermentes.hu oldalt és még mndig ragaszkodsz a pároztatáshoz, akkor te nem is szereted a kutyákat. :-(
13/18 anonim válasza:
Maximálisan egyetértek az előttem szólókkal, ám hogy a kérdésre is válaszoljak, a tüzelés kb. 3 hétig tart, és a középső héten a legfogékonyabb a kutya.
14/18 anonim válasza:
Biztos én vagyok a hülye, de ha vége a tüzelésnek, hogy lehet vemhes egy kutya? Ahhoz hogy egyáltalán magához engedje a kant, tüzelnie kell. Ha abba hagyja a tüzelést, ahhoz egy kan se fog hozzáférni... és hát így vemhes se lesz. Inkább neki se állj...
15/18 anonim válasza:
nekünk született és így fedeztünk: véde a tüzelésnek és rá 7 napra!
16/18 anonim válasza:
LOL
Ha a te kutyád szerinted a tüzelés utáni hetedik napon fogant meg, akkor felvilágosítalak! Több mint valószínű, hogy nem az a kölykök apja, akivel te fedeztetted! Hanem egy másik kan, amit észre sem vettél! Hogy foganhatna meg egy szuka tüzelés vége után egy héttel? Nézz már szét kicsit a google-ban vagy egy szaporodásbiológiával foglalkozó könyvben! Jesszus...
17/18 anonim válasza:
És nem mellékesen a tüzelés utolsó hetében már elzavarja a kanokat is! De nyilván te az a kivétel vagy, aki erősíti a szabályt...
18/18 anonim válasza:
Pontosan a kérdés feltevése miatt nem kellene pároztatnod a kutyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!