Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tényleg én lennék a neveletlen...

Tényleg én lennék a neveletlen némber? Lent kifejtve

Figyelt kérdés

Reggel a szokásos sétán voltunk, épp mentünk haza, mikor láttam, hogy egy idős nő yorki szerű kutyája épp a ház (panel) bejárata elé ürített. A nő körülnézett, majd eliszkolt a kutyával együtt, a kupacot pedig otthagyta. Sajnos elég sokan hagyják szét a kutya után a piszkot, de ez most felhúzott, mert a szemem előtt történt. Felszedtem, majd a nő után eredtem. Egy bolt előtt ült a kutyája, megvártam, és amikor kijött, kedvesen, mosolyogva a kezébe nyomtam a zacsit.

Ő felháborodva visított velem, hogy micsoda neveletlen némber vagyok, hogy ilyen helyzetbe hoztam mások előtt, mert neki fáj a dereka, és nehogy azt képzeljem, hogy majd ő lehajol kutyasz@rt szedni. Közben többen is odagyűltek, a vélemények megoszlottak, volt olyan, aki szintén az ő véleményét osztotta, hogy a kutyapiszok feltakarítása a közteresek és a ház gondnokának feladata.

Még akkoris hisztizett, mikor eljöttünk.

Most komolyan velem van a baj, hogy összeszedem a kutyám piszkát?

2014. jún. 11. 12:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Sose bírtam ezt a "mentem és a kezébe nyomtam" dolgot. Idegesített, felszedted és kész. Hiába nyomod a kezébe, úgysem fogja felszedni, sőt! Én már csak azért se szedném, mert úgy lennék vele, hogy hagy idegesítsen. Persze, ettől még fel kellene szednie, de úgysem fogja, szóval felesleges ilyeneken idegeskedni.
2014. jún. 11. 14:19
 12/14 anonim ***** válasza:
89%
Jól tetted és ő a neveletlen némber, hogy nem képes felszedni! Az nem ciki, hogy oda szaratja a közterületre? Akkor az se legyen ciki, hogy postázzák neki, kézbe!! Én is kutyatulajdonos vagyok és összeszedem a kutyám piszkát.
2014. jún. 11. 14:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

bunkó emberek mindig is voltak-lesznek, és nem vagy neveletlen.

csak hogy tudd, a mi környékünkön sem divat a "gumi" felszedése. a tegnapi esti séta alkalmával, kb 40 kutyásból, ketten! azaz ketten szedtük csak fel! néha már-már kisebbségben érzem magam, hogy felszedem:))))))

( ma este már inkább máshová megyünk sétálni:( )

2014. jún. 11. 14:54
 14/14 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%
jól tetted! :)
2014. jún. 11. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!