Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy Beagle nem Beagle?

Egy Beagle nem Beagle?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy ez csak itt Újpesten figyelhető meg, de erre felé elég sok ember tart két Beagle-t egyszerre, ami nem is lenne baj magában csak mikor azt látom, hogy a két kutya kétfelé húzza és szinkronban ugatnak, ha meglátnak egy másik kutyát, akkor elgondolkozok azon, hogy mit gondolt mikor egyszerre kettőt vett. A cuki családi kutyát látta benne, meg hogy milyen jól néz ki két egyforma? Csak engem bosszant, ha ilyet látok? Nem csak Beagle- re gondolok, hanem akinek kettő, három egyforma kutyája van és egyikkel sem bír.

2013. nov. 20. 09:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem amíg nem a te nadrágodat cincálják, addig nem tudom mért bosszant?

Most komolyan ennyire ráérsz? Akkor menj oda és tartsd meg a kiselőadásod kutyanevelésből........bakker

2013. nov. 20. 09:58
 2/16 anonim ***** válasza:
33%

A mi szomszédunkban is lakott egy beagle pár? Ők nem zavartak, ellenben a tegnapi eset igen.

Megyek reggel az utcán, V. kerület, tehát nem családi házas rész, és megint jön szemben velem a nő 4 darab, kifejezetten nagydarab kutyával, mindegyik póráz nélkül.

Ezeket tartja egy lakásban? Rendszeresen szoktam látni.

2013. nov. 20. 10:03
 3/16 anonim ***** válasza:
44%
Utolsó: na erre varrj gombot: én 3 kutyát tartok lakásban, abból egy nagytestű, 2 közepes. Általában én is póráz nélkül viszem őket. Ja, és most gondolkodom a 4-en, mert úgy érzem, jó lenne még egy. Talán azok a kutyák is meg voltak nevelve, azért voltak póráz nélkül, nem?
2013. nov. 20. 10:49
 4/16 anonim ***** válasza:
45%
Közterületen, és főleg zsúfolt belvárosi utcán nem lehet kutyákat póráz nélkül sétáltatni. Vagy te minden szabályt semmibe veszel? Tudod, sokan félhetnek, ha szembe jön velük négy nagy kutya szabadon. Talán másokat is figyelembe kéne venni.
2013. nov. 20. 11:09
 5/16 anonim ***** válasza:
67%
Én meg félek a buta emberektől. Hidd el nekem, veszélyesebbek, mint a kutyák:) Tőlük mégsem félsz?
2013. nov. 20. 11:13
 6/16 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem meg a nagytestű kutyákat igenis pórázra kell tenni olyan helyen ahol sok az ember, esetleg belvárosi rész. Nekem két nagytestű kutyám van, általában elengedve Duna-parton, Margitszigeten, futtatón, erdőben, Norma-fánál, Gellért hegyen DE, amíg oda nem érünk igenis kutya kötelességem pórázon vezetni, mert van olyan ember aki tart tőle és kész. Jól neveltek, feltétel nélkül hallgatnak rám MINDIG, de ezt a vadidegen embereknek is tudni kéne? Nincs rájuk írva. Rendszeresen haladunk el a környék ovija és bölcsije előtt, szerintetek normális lenne két 60-70 kilós kutyát beengedni a kicsik közé akiket kézenfogva visznek a szüleik az úton? Még akkor is, ha tudom hogy nem mennek oda, számukra igenis ismeretlen kutyák pici gyerekek között.

Panelban tartom őket és nincsenek kínozva, mivel kielégítem a napi mozgásigényüket. Sok-sok kistestű kutyát látok (amúgy sokszor párban, hármasával főleg yorkit, westiet és pincsiket) akiket kivisznek 10 percre, van hogy ÖLBEN elviszik a fűre, ott leteszik kutya beguggol pisi-kaki, majd ÖLBEN vissza a házba. Na ez a kínzás.

Azok meg akik millió ember között póráz nélkül engedik a nagy kutyáikat legyenek már tekintettel másokra is! Nem a tiétek a világ.

2013. nov. 20. 12:05
 7/16 anonim ***** válasza:
47%

"Szerintem meg a nagytestű kutyákat igenis pórázra kell tenni "

Nem szerinted, hanem az előírások szerint, de ugye az ilyesmi kevés embert érdekel. Nem véletlenül vagyunk egy barbár ország. Tisztelet az egyre kevesebb kivételnek.

2013. nov. 20. 12:08
 8/16 anonim ***** válasza:

Igen én is hallottam arról, hogy az összes kutyát MINDIG pórázon kell tartani, de azért ezt a végletet is hülyeségnek tartom.

1. Akkor a kis cukormukor fél kilós idegbeteg vízfejű csivikét is pórázra kéne nyomni, de persze az senkit nem zavar, mert olyan "éééééjdike". Az én kutyám meg csak tömeggyilkos lehet, mert 70 kilós, ergo veszélyes. Tavaly vagy tavaly előtt már nem emlékszem egy shi-tzu leharapta egy kislány állának egy darabját, mert az egy szinten volt vele és piszkálta az orrát. Ennyit a kiskutyákról.

2. Nálunk most zárták be a futtatót érted, így mégis hova a jó fenébe vigyem a kutyámat ha amúgy meg SEHOL nem lehet elengedni? Biztosítani kéne mindenhol a nagy, felszerelt futtatókat akár kis-közepes-nagyméretű kutyákra osztva, hogy mindenki kirohangálhassa magát és közösségben mozoghasson.

3. A közterületesek mellettünk szoktak elmenni kocsival, kutyák szabadon, le sem tojják.

4. Én az arany középút híve vagyok, utálom az olyan önjelölt kutyasuttogókat akik nem is visznek pórázt magukkal mert minek, ők akkora képzett és csodálatos kutyatartók, ismerik a kutyájukat, a többi emberre meg tojnak magasról. Szerintem a megoldás az, hogy elviszem a kutyát pórázon olyan helyre ahol nem zavar senkit, ott pedig nyugodtan el lehet engedni, az nem megoldás ha pórázon éli le az életét csak azért mert nincs kertünk.

2013. nov. 20. 12:18
 9/16 anonim ***** válasza:

Kedves előttem szóló!

A pontjaidra válaszolok.

1:

Egyetértek vele.

A kis bokacirkálók általában harciasabbak és harapósabbak, mint a nagyobb testű kutyák.

2:

Ebben is igazad van.

Az utcán, betonon nem lehet egy kutyát lemozgatni, póráz nélkül sem, kivéve a 3 kilós ebeket.

De azért a legtöbb helyen akad valami lehetőség, ha nem is a ház sarkában, hanem kicsit menni kell. A kis reggeli eü séta megoldható bárhol, de azért a napi egy erőteljesebb mozgást is biztosítani kell valahol. AKár bicikli mellett futtatva kerékpár úton, ha olyan a kutyus.

3:

Ehhez nincs mit hozzátenni. Bárcsak mindenki így gondolná.

2013. nov. 20. 12:42
 10/16 anonim ***** válasza:

Azért az eredeti kérdéstől szépen elkanyarodtatok.

Ha valaki 12 kutyát sétálta PÓRÁZON és azok nem bántanak senkit - mégegyszer megkérdezem - ki a fenét zavar?

2013. nov. 20. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!