Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy Beagle nem Beagle?

Egy Beagle nem Beagle?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy ez csak itt Újpesten figyelhető meg, de erre felé elég sok ember tart két Beagle-t egyszerre, ami nem is lenne baj magában csak mikor azt látom, hogy a két kutya kétfelé húzza és szinkronban ugatnak, ha meglátnak egy másik kutyát, akkor elgondolkozok azon, hogy mit gondolt mikor egyszerre kettőt vett. A cuki családi kutyát látta benne, meg hogy milyen jól néz ki két egyforma? Csak engem bosszant, ha ilyet látok? Nem csak Beagle- re gondolok, hanem akinek kettő, három egyforma kutyája van és egyikkel sem bír.

2013. nov. 20. 09:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kedves 10-es!

Akkor nem zavar, ha a falkát képes egyben tartani :)

2013. nov. 20. 13:10
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is szívesen tartanék két kutyát, de egy is bőven elég nekem, ami azt illeti. Errefelé is gyakran látni két beagle s gazdit... :D de nem kérdeztem meg még senkit, hogy minek tart két kutyát, szóval nem tudok mit mondani. :D

Ezen a környéken amúgy a térdig érő kutyák,és akik ennél nagyobbak, mind tudnak viselkedni. Kistestűek közül nagyon ritkán 1-1 amelyik nem támad. De ez ilyen megszokott jelenség már szerintem, senkit nem lep meg.

Amúgy, az én kutyám is séta elején egyszerre 8 felé húzná a pórázt, szóval rólam is gondolhatná azt bki , mennyire nem bírok vele. A valóság az, hogy kölyök még, és folyton a játszana. Ha kimegyünk kell egy jó 10 perc, mire lenyugszik, és "kulturáltan" tudom vezetni.

2013. nov. 20. 14:49
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem mondod?? Én is Újpesti vagyok, nálunk a 2.-on lakik 1 db beagle, de én a 6.-on hallom ahogy ugat folyton. Felettünk lakik egy 52 kilós kan roti, egy árva szót nem hallok tőle.

Egyébként ezek a paneltömbök tele vannak ilyenekkel. Meg mostanában a futtató is. Nálunk pl. annyi vizsla van, hogy nem tudom már melyik-melyik. Népszerű, mai, panelben is tartható kutyák: beagle, vizsla, bullterrier, amstaff, francia bulldog. És persze a szokásos yorkik és társaik. Sokszor órákat mászkálunk a környéken, mire találkozunk egy nem ennyire átlagos kutyával, aki méretben is passzol az enyémhez. Ja, és szuka kutyákkal alig találkozunk, mindenki kanokat tart. Ezt sem értem.

2013. nov. 20. 17:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Ezekről a sok kutyás sétáltató embereket nem kéne elítélni h felelőtlenek mert mi van akkor ha éppenséggel egyiksem az ővé, hanem csak kutyasétáltató!?Erre nem gondoltok? És általában a kutya sétáltatók tudnak a kutyával báni ,pont ezért vállalnak el többet!Aztán meg h milyen fajta kutya az teljesen tökmind1 mindegyik lehet neveletlen!
2013. nov. 21. 18:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem azért választanak kant mert azzal nincs gond h menstruáll meg ilyesmi de ez az én véleményem. Én nem panelban lakom de ezt a szempontott néztem. Meg nem szeretnék gondolom a (vemhességet), ivartalanítást vállalni.
2013. nov. 21. 18:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen. Egy beagle nem beagle. Nekem 3 volt, most már sajnos csak kettő van, de nem sokáig szeretnék még egyet. Lakásban vannak. A beagle nagyon igényli, hogy legyen társa.
2013. nov. 22. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!