Normális, hogy ilyen hamar elfárad?
Hacsak nem feltétlenül szükséges, hogy nappal dolgozzon, inkább kora reggel vagy késő este foglalkoztasd. Magától nem is fog örömmel rohangálni, játszani, az biztos. Ha iskolába viszed, vagy más olyan munkát végez, amit csak nappal tud, akkor ugye nincs más választásotok, talán a motivációt lehet megpróbálni némileg megemelni, de ha csak játékról van szó én nappal nem is próbálkoznék.
Az én kutyáim egész nap ki vannak nyúlva, pedig benn vannak a hűvösön, néha ugatnak kettőt, de ennyi, olyan álmos szemekkel néznek, hogy csak na. Estére ébrednek fel. Magyarán normális, hogy 30-35 fokban nem sok kedve van mozogni.
Fekete, hosszú szőrű..... Most jöttem vele haza a délutáni mászkából. Találkozott barátnővel. Volt a fák árnyékában némi fogócska párszor, kis pihenéssel vegyítve. na, meg szórófejek zuhataga hűsölésnek. :))
Szóval kutyafüggő, mennyire hagyja el magát melegben.Ha nem szereti a kutyád a forróságot, kora reggel és este mozgasd. Még akkor is kevesebbet a szokásosnál. Mi emberek is különböző képen tűrjük a kánikulát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!