Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon fel van puffadva a...

Nagyon fel van puffadva a hasa a kutyámnak. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
a kutyánk naponta 4x kap májkrémet és ragut áztatva, sétálni még nem vihetjük le mert nem kapta még meg az oltást, de nem is biztos hogy van összefüggés. A hasa 2 nap alatt jelentősen megnőtt, mondhatni elhízott de nekem ez egy kicsit fura. Kakilni is csak 2x kakil maximum naponta. Normális ez?

2014. jún. 7. 22:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
6 hetes korától miután az anyja már nem szoptatja át kell szoktatni a kisszemű, teljes értékű kölyöktápra, ennek miért nem olvastatok utána? Nagyon alap. Már vannak fogai, ha nem használja őket az nem jó. Vagy ehetne még nyers hús+zöldséget. A konzerv selejt kaja (még a legjobbak is, főleg a Darling nevezetű moslék), semmi szüksége rá a kutyának, dobjátok ki. Maximum a száraz tetejére mehet 1 kanállal az íze miatt.
2014. jún. 8. 01:29
 12/18 anonim ***** válasza:
Féreghajtózzátok le, és váltsatok minőségi tápra. Sem a májkrém, ragu, sem a darling nem kutyának való! Keressetek valami minőségi száraz kölyöktápot (Brit Premium, Josera stb. rengeteg van, lehet, hogy nem olyan olcsó mint a darling, de megéri az árát), amit akár áztatva is adhattok neki. Én pl. az 5 hetes talált kiskutyámnak húslével öntöttem le a száraztápot, imádta.
2014. jún. 8. 01:39
 13/18 anonim ***** válasza:
7 hetes? Vagy tele van férgekkel a pocakja, vagy a helytelen étkezés miatt van. Vidd el orvoshoz! Ügyelet van ma is!
2014. jún. 8. 06:23
 14/18 anonim ***** válasza:

7 hetes…………

Kezdj el neki Josera vagy Happy dog esetleg Brit Care tápot adni. Kis szemű táp. Nem ilyen szarul konzerv

2014. jún. 8. 09:30
 15/18 A kérdező kommentje:
És akkor mindig csak szárazeledelt adjunk neki? Mert az itt felsoroltakból csak azt látok
2014. jún. 8. 13:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen szárazat, és vidd el orvoshoz, mert ha valóban férges, azon a száraztáp nem segít. Megeszik a kukacok belülről! Ügyelet van ünnepek alatt is! Honnan van a kutyus?
2014. jún. 8. 13:40
 17/18 anonim ***** válasza:

Tényleges honnan van?

Mi mondott a tenyésztőt mivel etesd?

Én a Josera tápot ajánlom :)

2014. jún. 8. 14:30
 18/18 A kérdező kommentje:
Úgy tudom volt féreghajtva, a hasa meg már lejjebb apadt - utánaolvastam - hogyha a kölyök kutya túl sokat eszik hajlamos a pocakja hirtelen megnőni. De köszönöm a tanácsokat, átállunk a száraztápra :)
2014. jún. 8. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!