Ti milyen ennivalot adtok a malati kutyusotoknak? (renedes ennivalo nem kutyatap vagy ijesmi).
Nyesedék hús, csirkenyak, láb, farhát, továbbá nyuszi, baromfi, boci hús nyersen, disznót csak főzve.
Esetleg sajt, natúr joghurt, cékla, alma, répa nyersen, meghámozva.
Fűszeres "emberi kaja" nem igazán a kutya gyomrának való.
1. helyesírási szótár
2. amit a tenyésztőjénél evett. Össze-vissza nem etetünk kutyát, csúnya hasmars lehet a vége.
3. minőségi kutyatáp
Huu és most nagyon okosnak érzed magad,hogy ideirtad ''helyesírási szótár''? A normalis emberek megértik a kérdést az olyanok mint te inkább magukkal foglalkozannak,hogy embereljék meg magukat annyira,hogy ne kössenek bele még az élő fába is !!
Az elsőnek köszönöm. :)
tudom, off, de kíváncsivá tettél: mi az a malati?
Egyébként szív,máj, lép, csirkenyak stb. Főzve. Bár vannak sokan, akik a nyers etetésben hisznek.
Drága kérdező! Én a helyedben inkább javítanám a hibáimat, nem puffognék rajta. Persze, hogy mindenki érti, mit akarsz írni, de szerintem te is megtanultad általános iskola első osztályában, hogy míg vannak szavak, amelyeket ugyanúgy ejtünk, másképp írunk. Az "ilyen-olyan-amolyan...stb mindig ly, így az ilyesmi is. Míg a fülnek nem hallható, értelmes embernek a szemét bántja.
Amúgy az én kutyám a párizsit nagyon szereti, a nyesedékhús (pulyka) jöhet, bármilyen zöldség, gyümölcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!