Yorkisok ti milyen ennivalot adtok a kedvenceteknek?
Purina Pro Plan-t eszik főleg :)
meg rizst meg csirkemellet,meg sajtot,túrót meg néha-néha tésztát.
4 hós kislányka :)
A Pedigree nem minőségi kutyatáp... Purina Pro Plant ajánlom, vagy külön főzz, fűszerek és só nélkül.
De ne egyik pillanatról a másikra válts kaját, hanem fokozatosan. Először a régit 3/4, az újat 1/4-részben add, és kb hetente növeld az arányt, így nem viseli meg a pocakját.
Ha kölyök, a száraztápot mindenképp áztasd be langyos vízbe mielőtt odaadod neki.
(Egy jó állatorvos mindent elmondd, amit csak tudnod kell a kutyáról.)
6 hetesen nálad volt,tehát belefutottál egy szaporítós kutyába.Imádkozz,hogy ne legyen más baja,mondjuk erre sajnos kevés esély van a yorkiknál.
A pedigree egy borzalmas táp,gyakorlatilag eddig "mekis kajával" tömted a kutyát,mert kb. azzal egyenértékű.
Mindenképp váltsatok egy rendes tápra,szerintem a purina sem gyárt vmi nagy durranás dolgokat.
Én már kipróbáltam ezer meg egy tápot,általánosan azt mondhatom,hogy a Brit,Brit Care,Acana,Orijen,Belcando,AZP,Taste of the wild tápok nagyon jó minőségűek,meg lehet találni köztük azt,ami a pénztárcánknak kedvező és persze a kutyának is.
Főzni is lehet neki,de a sima hús+rizs elég diétás és egyoldalú kaja,bővebben kellene utánanézned a szükségleteinek,etethetsz BARF vagy PREY szerint is.
Normális egészséges kutyának nem érzékeny a gyomra és nem is allergiás.
A házi koszt nem tudom nálad mit jelent,de maradékot egyik kutya sem ehet,nem csak a yorkik.
reggelire Acana Ranchlands száraztápot kap.
Vacsorára meg valami mást...gyümölcs, zöldség, sajt, sonka, főtt hús, joghurt, gyakorlatilag jöhet neki bármi :) 7 éves, makk egészséges, még soha semmilyen kajától nem volt baja.
A Pedigree helyett meg válassz mást, mert az a lehető legvacakabb táp, ami létezik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!