Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiltix nyakörv víztől veszít...

Kiltix nyakörv víztől veszít a hatékonyságából?

Figyelt kérdés
Mert ez van ráírva, de ismerősöm azt mondja hogy nem. Ha ilyen meleg van, minden nap leslagolom a kutyát, jól esik neki, és imád a vízsugár alatt futkosni, de elég macerás állandóan a nyakörvvel bajlódni. Ha rajta maradna az gond lenne?
2014. jún. 7. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán a gyártó jobban tudja mint az ismerősöd, és nem véletlenül írják rá :oP Ezen nem gondolkoztál még?
2014. jún. 7. 15:07
 2/6 anonim ***** válasza:
hamarabb cseréld.
2014. jún. 7. 15:11
 3/6 A kérdező kommentje:
És mennyivel hamarabb? Most két hónapja van rajta, 7 hónapot bír elvileg. Mondjuk cseréljem félidőben?
2014. jún. 7. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem gond... Én még egy kis esőben is leveszem a kutyáról, mivel nem vízálló, így nem tesz jót neki. Vagy cseréled három havonta. Amúgy nekünk egyedül a Kiltix jött be, mióta (2 éve) használjuk, egy kullancs sem volt a kutyusban.
2014. jún. 7. 15:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha olyan nyakörvet vennél neki, ami vízálló? Scalibor, foresto pl.

A kiltix nem vízálló, így nyilván nem tesz jót neki a víz. De hogy mennyire befolyásolja a védelmet, azt nem tudom.

2014. jún. 7. 17:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Azért mert ez nekünk nagyon bevált, soha nem találtam még kullancsot, sem bolhát a kutyában.
2014. jún. 7. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!