Miért nem szeretnek engem a kutyák?
Figyelt kérdés
Én imádom a kutyákat, viszont ők engem annyira nem. Nővéremék kutyája mindenkivel barátságos, rám morog, meg fél tőlem már a kezdetek óta, hogy megeláttam, pedig se nem bántottam se nem kiabáltam rá, semmi. Van egy kiskutya itt nálunk a zöldségesnél, aki mindenkihez szalad oda farokcsóválva engem meg "megtámadt", ugatott rám meg harapdálta a cipőmet mindezt úgy, hogy életében először látott és a gazdi azt mondta senkivel nem szokta ezt csinálni.Volt még más ilyen sztrori is, hogy morogtak rám, vagy nagyon megugattak amúgy barátságos kutyusok.2014. jún. 7. 13:02
1/2 anonim válasza:
Nem lehet, hogy nagyon mereven nézed őket? Azt nem szokták szeretni...Vagy nem tartasz otthon valami más állatot és annak a szagát érzik rajtad?
2/2 A kérdező kommentje:
1. nem nézem őket merreven, pl tesómék kutyája első pillanattól nem szeret, és nemhogy mereven néztem, még csak nem is vettem észre, hogy ott van mikor először láttam... a másik kiskutya (ez ma történt) ő meg csak simán elkezdett ugatni, őt láttam, de nem néztem mereven, csak épp megláttam...
2. nem tartok itthon semmilyen állatot
2014. jún. 7. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!