Minden kutya keményebb éjszaka? Nekünk kaukázusi juhászunk van és minden éjszaka szokott ugatni pár órán keresztül.
Ez nem keménység.
Alkonyattól élénkebbek a kutyák nagy része. Csendes kutya is őriz amúgy.
Én keményebb lennék a kutyámnál, ha az éjjel több órán keresztül ugatna, ne aggódj!
Amúgy meg, az a kutya, amelyik jó ösztönű és alapból véd, az véd nappal is, ugyanúgy. Max. éjszaka jobban figyelnek. Én imádok a rottweileremmel sötétben sétálni, mert annyira imádom, hogy peckesen megy előttem és figyel mindenre :)
Vajon mi történhet minden éjjel, órákon át, amit egy kemény kutya joggal ugathatna? Mert ha valaki elmenne a ház előtt, azt megérteném, de annak ne örüljünk már, hogy a levelek zizegését is ugatja a kutya, a szerencsétlen szomszédok meg nem tudnak aludni. Ezen gondolkozz el, nehogy egy éjjel végleg elhallgasson.
Ha ez keménység, akkor az új, 5 kilós ideiglenesem is baromi kemény volt első két nap, amikor éjfélkor kezdett rá a kis szoprán hangján ugatni a semmit. Szerencsétlenségére én keményebb voltam nála. :)
optimális esetben egy kutya ok nélkül nem ugat.
amikor megvettem az enyémet, eleinte azt hittem hogy "néma", mert semmilyen hangot nem adott ki, egészen addig amíg a szomszéd átjött megnézni. nah, akkor "kibújt a szög a zsákból" :)
este-éjszaka, természetes, hogy éberebbek, de ez nem azt jelenti, hogy orba-szájba ugassanak.
ismered a viccet: két házőrző kutya beszélget. - te hallasz valamit? mire a másik: igen. akkor mért nem ugatsz? mert akkor nem hallom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!