Hány órát hagyjátok a kutyátokat a lakásban egyedül? Rosszalkodik?
ááltalábabn kb 4 órákat van egyedül itthon, de van mikor(én két műszakban dolgozom, apám 3 ban) fedi a munkaidő egymást a család többitagjával így a kutyám 8-9 órát is van egyedül itthon. Indulás előtt lent vagyok vele negyed órát, és ha hazajöttem akkor is.
amikor hozzám került (menhelyes kutyus, közép-kistestű, panellakás) akkor kizártam mindig a folyósóra és néha még ott is rosszalkodott (megcsócsálta a papucsomat) aztán fogtam egy régi pólomat amit nem használtam, csak alvásra és azt kiadtam neki, azt is megcsócsálta, de utána már máshoz nem nyúlt.
fél év után már semmit se csócsált meg, az utóbbi két évben pedig bátran nyitva merem hagyni a szoba ajtót is, mert nem csinál semmi rosszat. (Ugatni meg egyáltalán nem szokott, azt a szomszédoktól kérdeztem)
én reggel lemozgatom rendesen, majd kaja, és 48 méter mélyen alszik míg haza nem érek:) 8-tól 4-ig 5-ig, simán elvan, semmihez sem nyúl hozzá. volt hogy "késtem", és fél hatkor mikor haza értem tök "kómás" fejjel jött üdvözölni, látszott hogy akkor kelt fel:)
bár, az igazsághoz hozzá tartozik, hogy mindig hagyok neki rágni valót: marha ín, malac orr, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!