Otthon mernéd hagyni a kutyáidat egyedül a lakásban, amíg nyaralsz, ha a rokonod napi háromszor meglátogatná őket?
Szerintem csak abban a tekintetben vagy felelőtlen, hogy tudod a kutyádról hogy nehezen kezelhető, mégsem jársz a végére a dolognak.
Ráhagyod, hogy nehezen kezelhető, elkönyveled annak, mert így kényelmesebb, vagy mert nem is vagy tisztában vele, hogy ez általában orvosolható, és elfogadod a problémáival együtt.
És emiatt nehéz helyzetbe kerülsz, ha adódik egy ilyen nyaralás.
Voltak már egyedül? Úgy értem huzamosabb ideig, szóval nem 1-2 órára, hanem mondjuk fél napra.
Nekem labradorom volt, nem tudtuk őt magunkkal vinni mikor nyaralni mentünk, ezért kora reggel, délután és este átjött az egyik szomszéd kivinni sétálni meg etetni. De az enyém hozzá volt szokva, hogy reggeltől délutánig egyedül legyen, mert dolgoztunk.
Igazat kell adjak az előzőnek. Valami oka van annak, hogy a kutya nehezen kezelhető, de ezt neked kell kideríteni, mi az oka.
A kutyatartás egyébként ilyen: sokan nem mennek nyaralni, ha van kutyájuk. Annak a híve vagyok, hogy vagy kutyával megyek, vagy sehogy. Mindenképp kutyabarát megoldást választanék a helyedben.
Nem vagy felelőtlen, ez a terv így jó lenne.
45 kg;os kutyám van.Voltunk már
: Ausztria,Horvátország,Lengyelország,Németország,Svájc.Mindig olyan szállást kerestünk,ahol a kutyát is szívesen látják.Nem olyan nehéz...Most készülünk Norvégiában,oda is visszük magunkkal.Kutyáért nem mondanák le a nyaralásról,de a kutyáról se a nyaralás miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!