Vettem egy kutyát, de miért vagyok ilyen feszült miatta?
"Büncselekmény? Nem..."
A BTK szernint nem, erkölcsileg viszont igen.
Feltételezem még gyerek vagy. Azért vagy feszült, mert hirtelen felelősség nyomja a válladat. Így igaz, a kutyát nem lehet feltenni a polcra vagy kikapcsolni, ha neked inkább pasizni/bulizni/egész-nap-ágyban-fetrengeni támad kedved, mert neki SZÜKSÉGLETE a foglalkozás és a séta. Gondolom emiatt pánikolsz.
Amúgy én azt nem értem, hogy ha "régóta akartál egy új kutyát", akkor miért nem vetted legalább arra a fáradtságot, hogy mondjuk utánaolvass a kutyázásnak, nevelésnek, tanításnak, vagy csak úgy szimplán arra hogy honnan szabad kutyát venni, miért és hány hetesen szabad elhozni. Vagy úgy hitted, hogy anyuciék majd elintéznek mindent, neked pedig mint hercegnőnek, más dolgod nincs is, csak néha megsimogatni a kutya buksiját, ha kedved van?
Én ha régóta akarok valamit, akkor abban az időben amíg hozzám nem kerül, mindent felkutatok és elolvasok róla. De persze nem vagyunk egyformák.
Egyébként:
Yorkshire terrier = fajtatiszta yorkshire terrier
Yorki = Yorkshire terrier X Foxi keverék ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!