Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes kismama vagyok. Pár...

10 hetes kismama vagyok. Pár napja, reggel a wc papíron barnás váladékot vettem észre, azóta semmi. Nem voltam rosszul az elejétől kezdve, csak a mellem feszült, most már az is elmúlt. Normális ez?

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 08:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen, minél előbb menj el a dokidhoz és beszéld meg vele a problémát. Ne idegeskedj, nagy baj nem lehet, ha nem görcsölsz, de megnyugtatásként azért menj el. Lehet, hogy ad valami bogyót rá, és pihenned kell. Vigyázz magadra, pihenj sokat, tudod az első 12 hét a legkritikusabb.
2009. aug. 11. 08:21
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Szia.

Èn is 10 hetes vagyok.

Nálam is volt ilyen mikor a lányommal voltam állapotos.

Amíg nem erösödik,ill.jelentkezik megint nincsen gond.

Ha bármi panaszod lessz,egyböl doki.

Ha gondolod írj privit.Szívesen beszélgetek veled.

2009. aug. 11. 08:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal menj el dokihoz. Nálam is volt hasonló probléma, de szerencsére egészséges a babám. A szomszédomé viszont nem maradt meg ugyanezen tünetek mellett. A barnázás a magzat elhalásának a jele is lehet!
2009. aug. 11. 08:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem szólónak teljesen igaza van.

De azt hozzátenném, hogy egyszerű hormoningadozás is okozhatja: a szervezet emlékszik a menstruációs ciklusra, azért vérezget egy picit.

Azért kell elszaladni az orvoshoz, hogy ne idegeskedj fölöslegesen. Gyakran hormontablettát is felírnak és az segít.

2009. aug. 11. 09:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Nallam is volt barnas valladek es mentem is egybol dokihoz de semmi gondot nem talatak. Sajnos en majdnem ket hetig barnazgattam, hol erosebben, hol gyengebben. Nallam valamikor a 8-dik het utan kezdodott es eltartott a 10-dik hetig. Semmi magyarazatot nem talaltak ra, megneztek uh-n, es minden teljesen rendben volt. Aztan egy napon mintha elvagtak volna, megszunt es azota sincs. Csak azert irtam le, hogy elofordul minden gond es baj nelkul nem kell megijedni de egy biztos, hogy en elmennek dokihoz mar csak a sajat megnyugvasom miatt, hogy tudjam a babaval minden rendben odabent es a mehszajjal is.

11+4 hetes kismama

2009. aug. 11. 09:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 4-szer volt ilyen a 6 és 11. hét között, de egy fél napon belül mindig elmúlt. Mi úgy egyeztünk meg a dokimmal, hogy ha egy nap alatt nem múlik el, akkor azonnal hívjam, és találkozunk a kórházban. Mivel mindig elmúlt, jeleztem a következő vizsgálaton, és alaposan megnézett uh-n, hogy nincs-e bevérzés. Ha nyugtalanít a dolog, akkor hívd fel a dokidat, és kérdezd meg, hogy mi a teendő!
2009. aug. 11. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!