Meddig legyen a házban?
Figyelt kérdés
Februárban kapjuk majd meg a kiskutyánkat de még nem szeretnénk kinnt hagyni, de mégis meddig maradjon szerintetek a házban?Úgy gondoltuk, hogy tavasz közepe felé kivinnénk, mert van egy jól szigetelt kutyaházunk ahol már nem fázna, csak amíg kiszámíthatatlan az éjszaka.Így jó vagy még maradjon egy darabig?(rövid szőrű kutya lesz)2010. jan. 1. 01:17
1/8 anonim válasza:
Sztem nem érdemes beengedni, ha utána kint lesz.
Mi beengedtük a kutyusomat és azóta is rendszeresen sír mert be akar jönni. Pedig csak 3-4 napig aludt bent. Nem érdemes előtte elhúzni a mézesmadzagot.
2/8 anonim válasza:
Áprilisig sztem mindenképp maradjon a házban,utána már nyugodtan lehet kinnt is;)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de még kíváncsi vagyok mit mondotok, szóval még légyszi írjatok.
2010. jan. 1. 01:43
4/8 anonim válasza:
Mindenképp legyen bent amíg kicsi nehogy megfázzon. Meg arra is figyelned kell, hogy gyakran ellopják a kiskutyákat a kertből...
5/8 anonim válasza:
Az én spanimat 9 hetesen vittem haza, és az első néhány hétben csak piszkolni vittem ki,. Első perctől szobatiszta is volt, (vagy csak sokat hordtam az udvarra???) Fokozatosan egyre többet maradt kint, és 5 hónapos korától folyamatosan kint van. A tied 5 hónapos korára már az idő is meleg lesz. És nem akar benyomakodni, élvezet volt nézni ahogy birtokba vette a területét; ahogy először megugatja a postást, meg addig mászott a cicákra, míg azok meg nem szerették ...
6/8 anonim válasza:
Szerintem március végén vagy április elején vidd ki ;) így biztos.
7/8 A kérdező kommentje:
Oké:)Akkor áprilisban viszem ki, de nappal kiengedem majd rövid időre a másik kutyához haverkodni:)
2010. jan. 2. 16:13
8/8 Akiteki válasza:
A kutyád el fogja dönteni.
Ha az elején beengeded, utána igen nehéz lesz kiszoktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!