Eltűnt a kutyám. Hol lehet?
Köszönöm szépen mindenkinek az aggodalmat és az együttérzést, még éjszaka előkerült a kutya. Nagyon megörültünk neki mert egy karcolás nélkül megúszta ezt a kis kalandot. 90% hogy az erdőben csatangolt, mert hátulról jött és tiszta víz volt, de semmi baja. Megnyomorgattam mikor megláttam :) Utána én magam zártam be a helyére, befeküdt az ágyába. Most engedtem ki. Megnéztem fényben is, de most sem láttam rajta semmi sérülést. :) Nagyon örülök neki :)))
Köszi még egyszer mindenkinek! B.Ú.É.K!!!
Szia! Mindenhová plakátoljátok ki, mindenképpen írd oda, hogy szelíd, nem kell tőle félni (már ha tényleg így van!). Add le a képet a helyi vadászoknak is és kérd a segítségüket személyesen, akkor talán nem lesz pofájuk lelőni, ha találkoznak vele. Adj képet a sintérnek (önkorményzat honlapján elvileg megtalálod, ki az), a közeli menhelyeknek, sintértelepnek. A hátsó kerítésetekhez tegyél ki neki tápot, így ha visszamerészkedik, rögtön bebújik enni-inni. A pasik előbb-utóbb ki fognak józanodni, még jót is nekik tenni, ha kizavarod őket egy erdei sétára :=), hátha megtalálják a kutyit.
Nagyon szorítok nektek!
Ha máskor kimenne, ne aggódj, mivel erdő mellett laktok, a környéken lesz. az én kutyám, most öthónapos, sorozatosan ezt csinálta velem. vagy a pórázt szakította, vagy kimászott a kapu alatt. az ajtót nyitva hagytam, egy óra múlva ott tobzódott a bejáratnál.
ugyancsak amstaff ő is. okosak ők, nem hagyják ott a gazdit. :)
Üdvözlöm a kutyut. Boldog újévet neki.
"Kedves" 01:16-os!
Láttál te már cigányt Amstaff-el???????????? Félnek minden kutyától, mert tudják, hogy a kutyák nem csípik a rossz embereket...!!!
Vagy láttál már cigányt aggódni a kutyájáért?????????
Vagy láttál már cigány helyesen írni?????????????????
Tisztelet a (kevés) kivételnek.
Lehet, te vagy cigány... Hogy jött ez ide????
Máshol rontsd a levegőt!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!