Otthon vagytok mindig a kutyátokkal szilveszterkor?
Figyelt kérdés
Én sose voltam szilveszterezni még mióta megvan a kutyám,mert nagyon fél és ilyenkor én is nyugodtabban vagyok ha tudom hogy nincs semmi baj.Ti is igy vagytok vele?2009. dec. 31. 23:28
11/15 anonim válasza:
Hát az a helyzet hogy mióta kutyám van azóta egyszer voltam szilveszterezni. :D Kaptam egy kutyát 10 éves koromban, aztán mire abba a korba kerültem, hogy már mehettem volna bulizni, addigra jött a második kutya, hát megvártam vele az első szilvesztert. Következő évben voltam bulizni, egész éjszakás volt. Egyik kutyám a házban volt anyámmal, másik apámmal a kisházban. Egyik sem fél igazából de mégis... Aztán jött a harmadik kutya, úgyhogy következő évben vele is itthon maradtam... :D Idén pedig a macskám első szilvesztere van, úgyhogy megint itthon vagyok, de egyáltalán nem bánom. Szerencsére egyikük sem fél, úgyhogy semmi baj. Bármikor megtenném értük.
12/15 anonim válasza:
Én sokáig kinnt vagyok vele, de a házba nem jön be,mert nem fél a petárdától.
13/15 anonim válasza:
Igen, nyugodtabb vagyok ha én lehetek vele olyankor mikor fél.
Délután kapott kaját (6 óra körül) és 10-ig folyamatosan aludt. Nem ébredt fel a hangoskodásra. Aztán 10-től fél 1-ig kint voltam vele, de akkor sem láttam rajta, hogy annyira félt volna, inkább nyugtalan volt egy kicsit (minden zörrenésnél elkezdett fülelni.) Megint kapott kaját és most édesdeden alszik a házában. :)
Pedig nagyon féltem, hogy majd idegbajt kap ettől a sok durrogástól. Ez az első szilvesztere.
14/15 anonim válasza:
Az én kutyámnak is az első szilvesztere,bár nem fél, de azért ma korán lemegyek hozzá mert azért féltem,és itt nagyon sokat durrogatnak még akkor is ha már nem szabad.
15/15 anonim válasza:
Tavaly anyumék voltak vele itthon, most viszont egyedül töltötte a lakásban a szilvesztert. Nem fél a tüzijátéktól, csak egyedül nem szeret lenni:) Szerintem végigaludta az éjszakát, és hajnalban kitörő örömmel üdvözölt és mentünk is sétálni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!