Mit csináljak, ha sétánál odajön egy másik kutya?
nem írtam, h meg van kötve a másik, mindegy. azért köszi :)
ilyen spray-t hol lehet beszerezni?
Ha veszélybe kerülnétek, erélyesen rákiabálsz a kutyára, PL.: takarodj innen, nem mész innen?
DE baromi hangosan.
inába száll a bátorsága.
és ha pl kóbor kutyáról van szó arra is hat ha rákiabálunk?és nem vadulnak be a spraytől?
én vadászboltban láttam gáz sprayt, szerintem ott lehet beszerezni.
bocs, hogy itt kérdezem, de most nem akartam még egy majdnem ugyanolyan kérdést nyitni.
Kóbor kutya ritkán támad meg titeket sétálás közben. Nincs gazdija, és önbizalma sem akkora, vagyis hiába kicsi az enyém, ott vagyok a póráz végén én, és ez emeli az enyém "renoméját". Én így látom. Az én kölykök spánielem múltkor megugatott egy nagy szakadt kuvasz keveréket, aki elmenekült.
Legveszélyesebbek a területvédő kutyák. (Direkt nem őrző-védőt írtam, mert azok képzettek, gazdisok). Ez a kölyökkorában odab'sszák valami cégtelepre, ahonnan kijárkál, mert a kerítés általában rossz. Embereket nem nagyon lát. És miért veszélyes? Mert TERÜLETE van, ezáltal önbizalma, de nem kapott visszajelzéseket, nem szocializálták, ilyenek... Ha kistesű a kutyád, és nagytestű támad, igenis paprika-spray. Én vadászboltban vettem. Szokták javasolni, hogy engedjük el a sajátot, jobb ha egymás között lerendezik. Hát én nem engedném...
Nem ajánlom azt, hogy elengedd a kutyád, ha összetűzésbe kerül.
Mert teszem azt:
Neked spánieled van a kutya meg pitbull, akkor az már 100-as hogy a pitbull nyer
Énis így jártam három hete. A kölyök amstaffomat megtámadta egy bullterrier. hát a bull győzött eltörte a kutyám két lábujját, de ha nincsen köztük az a kerítés, vagy ha a kutyám kifejlett állapotban van, lehet hogy ő nyerte volna a csatát.
engem az tud baromira felidegesíteni amikor elengedik a nagy németjuhászt vagy bitbullt és a gazdia úgy van vele hogy nekem nagy kutyám van neki nem lehet semmi baja de azzal nem foglalkoznak hogy vannak kiskutyák és azoknak meg nekimennek a nagyok utána meg letagadják hogy a kutyájuk kinyírta a másik westiét.Barátnőmnek így halt meg a kutyusa hogy el volt engedve egy pitbull és megtámatta a kutyáját ami kicsi volt és eltörte a gerincét.De volt velem olyan is hogy sétálok a kutyusommal (yorkshire terrier) és ott van előttem két fiú olyan 18 körül lehettek és egyszer csak parancsol a gyerek a kutyájának hogy nyírd ki a kis patkányt és elengedi a kutyáját én meg felemeltem az enyémet és rohantam be az állatorvoshoz még oda is bejött a kutya de végül nem történt semmi baj a gyerektől elvették a kutyáját és beadták a menhelyre szerencsére ott volt az állatorvos 20 m-re és oda be tudtam rohanni.a bors spray az segít csak nem biztos hogy kiskorúaknak kiadják a az vagy mert nekem nem adták ki amúgy meg vadászboltban lehet venni de szerintem lehet interneten is rendelni.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!