Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol találok nem túl drágán...

Hol találok nem túl drágán tibeti terriert?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy kan tibeti terrier kiskutyát, de mindenhol 40.000 meg 20.000 Ft-ért adják. Tud valaki mondani olyan weboldalt ahol kevés pénzért adnak tibetkét?
2009. dec. 31. 19:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
20 ezer egyáltalán nem sok.. De ha rendes tenyésztőtől vennél még drágább lenne.. Pedig úgy lenne az igazi, mert így csak a szaporítókat támogatod akik kitudja milyen úton-módon "tenyésztik" a kutyákat.
2009. dec. 31. 19:48
 2/14 A kérdező kommentje:
És menhelyen nincsenek tibeti terrierek? Úgy megmenthetnék egy életet :)
2009. dec. 31. 19:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
sajna nem nagyon :(
2009. dec. 31. 19:54
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
Hát elég kicsi rá az esély h menhelyen találsz, de én csak azt tudom ajánlani neked hogy menj el egy menhelyre, nézz körül és lehet beleszeretsz egy ottani kis árvába :)
2009. dec. 31. 19:56
 5/14 A kérdező kommentje:
Biztos?? :(
 6/14 A kérdező kommentje:
Lehetséges:)
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
Szilveszter után menj, több rá az esély, hogy találsz...
2009. dec. 31. 20:23
 8/14 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. dec. 31. 20:23
 9/14 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem is inkább egy menhelyi kutyát válasszál. Egy igazi fajtatiszta kutya 50-100ezer forint.

Ha 20ezerért veszel, akkor neked nem a fajtatisztaság számít, hanem a tibeti terrier kinézetűség. Márpedig helyes, aranyos, "kócos" kicsi kutyát akármelyik menhelyen vagy sintértelepen találsz! :)

Pláne itt a szilveszter (petárdázások), elmúlt a karácsony (ajándékba adott "plüss" kölyökkutyák, akikről aztán kiderül, hogy bekakilnak és rosszalkodnak), mindenhova özönleni fognak a kutyák, a menhelyek és gyepmesteri telepek, sintértelepek nem győzik! Nagy szükség van most örökbe fogadókra!

2009. dec. 31. 21:48
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

De ha nagyon szeretnél tibeti terriert és nincs pénzed tenyésztőnél venni, a környező országok menhelyein is szétnézhetsz! Tőlünk is nagyon sokan fogadnak örökbe pl. Németországba kutyákat, vannak menhelyek, akik külföldi menhelyekkel ápolnak partnerkapcsolatot, járj utána, lehet mondjuk ausztriai menhelyen találsz.

Ha ilyen fajta kutyus kell és nem találsz menhelyit, akkor inkább várj és gyűjtsd a pénzt!

Remélem, tudtam segíteni az ötlettel.

2010. jan. 1. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!