A boxim pár napja alig eszik valamit. Nagynehezen elfogadta a kezemből, de már így se. Lehet a melegtől?
Ha a melegre is gyanakszol, akkor sokkal inkább reggel, illetve késő este kéne enni adnod. Különben most annyira meleg nincs is, hogy viselkedett, mikor pár hete az a nagy hőség volt?
Iszik rendesen?
Az 'alig' eszik jelentheti azt, hogy kevesebbet eszik, csak az 'anyai' :) szíved aggódik?
Ha nem szül, nem javul, vagy más tünetet is észlelsz, akkor 1-2 nap múlva érdemes lenne orvoshoz vinned.
köszi a válaszokat!!!Egy kicsit lehet tényleg tulreagáltam, mert már este kikunyerálta az én kajámat!Már probáltam úgy is hogy reggel adtam neki, de akkor se evett.Csak megijjedtem, mert már durván 2 napja szinte semmit nem evett és én ugy vettem észre hogy fogyott is.Mindig adok neki konzervet is, mert a szárazat magába nem eszi.
várok még pár napot, aztán ha nem javul elviszem dokihoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!