Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak vele? Bővebben...

Mit csináljak vele? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy beagle keverék szukám most 8 hónapos. Ha kiengedem az udvarra a fűben talált macskaszart mindig meg akarja enni. Olyan gusztustalan mit csináljak vele? Eddig mindig elkergettem onnan de mindig nem lehetek ott.
2009. dec. 31. 16:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
semmit. kinövi. de azért szidd meg
2009. dec. 31. 16:42
 2/20 anonim ***** válasza:
Szia! én nemértek hozzá de szerintem csak hívj fel eggy állatorvost és kérdezd meg! nemmuszály hogy kijöjjön hozzátok elég telefonon megtudakolni! :)
2009. dec. 31. 16:43
 3/20 anonim ***** válasza:

www.muszaj.hu

Am semmit. Szólj rá erélyesen és dicsérd meg ha nem megy oda. Am meg majd kinövi. Felesleges ilyen miatt fokit hívni. Előbb próbáld meg te leszoktatni és ha esetleg mentek oltásra vagy vmi akkor megkérdezed.

2009. dec. 31. 17:02
 4/20 anonim ***** válasza:
A saját kakiját is megeszi. Ez ennyi idő korban természetes.
2009. dec. 31. 17:18
 5/20 anonim ***** válasza:
Valamilyen vitamin hiánya van. Akkor szoktak kakit enni.
2009. dec. 31. 17:18
 6/20 A kérdező kommentje:
És milyen vitamit adjak akk neki? milyen ételt?
2009. dec. 31. 17:36
 7/20 anonim ***** válasza:

A macskaürüléket azért eszi meg, mert szereti (magyarázzák azzal is, hogy a kutya számára szükséges vitaminok vannak benne).

Ha akkor bünteted, (figyelmeztetéssel, vagy akárhogy), amikor éppen eszik, akkor jól büntete

2009. dec. 31. 18:27
 8/20 anonim ***** válasza:
Nekünk a kutyáknak való Béres csepp vált be.
2009. dec. 31. 18:40
 9/20 Akiteki ***** válasza:

Szerintem sűrűbben kéne összeszedni a kertben a macskaszart.

A kutyák nagyon szeretik. Én vettem egy fedeles macskaalomládát, hogy ne férjenek hozzá, mert folyton kizabálták belőle. A macskát pedig megtanítottam, hogy menjen ki az utcára a dolgát végezni. :)

2010. jan. 3. 00:26
 10/20 A kérdező kommentje:
köszi! hát én eddig amit megláttam macskaszart az udvaron nagyobb követ raktam rá xD . az a baj h minden macska megfordul a mi udvarunkon. Főleg egy ilyen barnásszürkés nőstény nagyon utáálom ilyenkor minddig kiengedem a kutyát had kergesse el!!!
2010. jan. 3. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!