Szeretnék egy keveréket, de féllek a következményektől! Mit tegyek?
Van 2 Mopszom, de már idősek és a szüleim szerint felkell készülnöm a legrosszabbra. Erre nem is akarok gondolni mert még éljenek hosszú hosszú évekig! A szomszédunkban lakik egy farkaskutya aki mingig ugat ha játszok a kutyáimmal vagy ha csak siimizem őket! Szerintem féltékeny de mingig féllek hogy átugorja a kerítést! De ha mágis elpusztulnának a kutyusaim a menhelyről szeretnék kivenne egy keverék kutyust! (önkénes dolgozó vagy inkább csak besegítő vagyok a menhelyen és ismerem a kutyákat) Már tudom is melyiket! Kb olyan nagy mint egy dalmata. Csak nemtudom hogy hogyan reagálna rá a farkaskutya. Szóval nemtudom mittegyek! Kérem valakit segítsen megoldani a problémám! Köszönöm!
TUDOM HOGY HOSSZÚ DE NAGYONSZÉPEN KÉRLEK, OLVASD EL!
Nemtudom. Biztos hogy nem te lennél a hibás. A gazdinak említsd meg, hogy zárja be vagy kösse meg a kutyáját vagy a kerítést csinálja meg úgy, hogy befelé, őfeléjük behajlítja a drótot, hogy ne tudjon ugrani a kutya.
aranyos leeht a dalmata is. nyugodt légy, de a szomszédnak január másodikán szolj
Persze, hogy ugat a szomszéd kutya, mert a territóriuma közelében mozgás van, ő ezt jelzi, és védi a területét. Ha eddig nem ugrott ki, ezután sem fog. Baromi nagy különbség van aközött, hogy a kutya LEHET, hogy át TUDNA ugorni, és aközött, hogy át is ugorja a kerítést.
A szomszéd kutya pont azt fogja reagálni az új kutyára, mint a 2 mopszodra.
Amúgy meg farkaskutya nincs. Van ír farkas (farkasokra vadásztak vele, úgy néz ki, mint egy hatalmas loboncos terrier féleség) és csehszlovák farkas (németjuhász és kárpáti farkas keresztezése). A többi az vagy németjuhász vagy szánhúzó (malamut, husky). Bocsi csak ettől a farkaskutyázástól mindig kiakadok.
A 3. nak= A farkaskutya már felnőtt
A 4.-nek= Nemharakszok érte csak hát így vagyok megszokva! De köszi a választ! :)
A farkaskutyának nem a korára, hanem a fajtáját kérdeztem. Mármint, hogy csehszlovák farkaskutya vagy saarloosi farkaskutya, mert azok tényleg erős, magas kerítést igényelnek, mert szökésre hajlamosak.
Bár a gazdi biztos tudja, ha ilyen fajtát tart, ha nem akkor pedig fel kell világosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!