Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » _Szerintetek ez nomális? Még...

_Szerintetek ez nomális? Még több keveréket gyártani. :S

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. febr. 15. 11:51
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Chorkie és Goldendoodle .....
2011. febr. 15. 11:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Na és amit itthon művelnek a ,,celebek"

( Falusi Barabás )

Már másodjára teszik össze a két keverék kutyájukat.

Az első ellésnél is probléma adódott, de nem számít, legyen neki még egyszer kölyök mert annyira cuki muki......

Majd akkor lesz cuki muki ha megdöglik az ellésben.

Ilyen idiótáknak hogy adhattak ki ivaros kutyát?????? :-O

2011. febr. 15. 12:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen .. és az előző példában azaz igazán elkeserítő hogy állatvédőknek mondják magukat és mégsem értik mi azzal a baj hogy a keverék kutyáikat szaporítják agyba-főbe.

A "hibrid" kutyákról meg az a véleményem, hogy a menhelyen 1000x különlegesebb, szebb, okosabb kutyák vannak .. ingyen. De hát a sznobsággal (ami itthon is van bőven) úgyse tudunk mit senni ... sajnos.

2011. febr. 15. 12:33
 4/11 anonim ***** válasza:
*tenni
2011. febr. 15. 12:34
 5/11 A kérdező kommentje:
Csak ez annyira szomorú "márkás kutyák" áhh És a legtúltenyésztettebb fajtákból:S:( Hihetetlen h ez kell az embereknek mikor a menhelyek tele vannak....
2011. febr. 15. 12:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

,,Falusi Mariannt megfenyegették az állatvédők"

Ha ezt beütitek a google ba akkor el lehet olvasni a cikkhez írt kommenteket is.

És én úgy látom, mivel ismert emberek, ezért a válaszolók java része se érti mi a probléma ha két keverék utódokat gyárt.

Honnan tudják egyáltalán hogy nem e testvérek? ( már mint a két kutya amelyiket egymásra tesznek )

Mert ugye a felmenők egyiknél se ismertek.....

Nekem ugyan van két fajtatiszta ebem ( keverék is van ), de nem tehetem egymásra őket csak azért mert szép és okos...... ( másodlagos uncsi tesók ) De én ennek tudatában vagyok, és ez óriási külömbség.

Nem értem az ilyen embereket, hogy lehetnek ennyire felelőtlenek? :-O

Én inteligens embereknek hittem mind kettőt, de ha most meglátom véletlenül pl. a Fókuszban a Barabást, már el is kapcsolom a TV-ét, mert annyira irritál már a hangja is.

2011. febr. 15. 12:54
 7/11 anonim ***** válasza:

12:54 vagyok.

Belinkelném az oldalt, de sz...rakszik a gépen, és nem másol egy oldalt se.

2011. febr. 15. 12:57
 8/11 anonim ***** válasza:

ez a falusi mariannos cikk borzasztó. És még ők vannak felháborodva, amikor még arra sem képesek, hogy megértsék a probléma lényegét.

Rasszista kutyatartók, na persze. nyomorék

2011. febr. 15. 14:39
 9/11 anonim ***** válasza:

12:57 vagyok.

Nálam már az első párosításnál kiütötte a biztosítékot. Nem értem ha tenyészteni gyártani akarja a kölyköket, akkor miért keverék kutyával teszi. Jó az oké hogy egy kutyát kihozok a menhelyről ( a menhelyek nem altatnak, tehát a kutya nem volt életveszélyben akkor se ), de ha már babázni akarok akkor veszek egy nekem tetsző fajtát, és nemesítem, nem pedig növelem a SINTÉRTELEPI állomány számát.

( mert hogy amíg aranyos pici a kölyök addig milyen jó, és persze vigyázunk rá meg minden, ha meg megnő akkor mindenféle kifogás miatt már senkinek nem kell )

A másik meg, hogy akik örökbe akartak fogadni mondjuk barabás kutyától kölyköt, akkor azt miért nem teszik meg egy sintér teleprúől? Rengeteg kölyök van, és ott altatnak is. Tehát barabás kölykök egy egy sintér telepi kölyök életben maradását veszik el...... :-(

2011. febr. 16. 14:59
 10/11 anonim ***** válasza:

igen, én is ugyanezen gondolkodtam, hogy oké, találtak mindegyiknek gazdit, de attól a sintértelepen lévő kutyák száma ugyanakkora maradt. Szóval akinek kellett volna egy keverék kutya simán kihozhatott volna egyet...

De hát látszik, hogy valaki attól, hogy celeb, még nem lesz értelmes lény is...

2011. febr. 16. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!