Ez fajtatiszta havenese? Kép lent
Nem értem ezt a fajtatiszta, vagy sem a kutyám kérdéseket?
Nekem pl van most egy kutyám, amelyiknek ősidőkre visszamenőleg tudom a felmenőit. Törzskönyvesek voltak mind. Az én kutyámnak nincs törzskönyve, mert a kutyapolitikának köszönhetően , amikor született, nem volt lehetőség normális körülmények között törzskönyveztetni.
Ha nekem bárki azt mondja ezek után, hogy fajtajellegű a keverékem, legyen boldog, tartsa annak. Én pedig tudom, hogy milyen fajta a kutyám. :))
És a szaporítók szerinted céget alapítanak vagy mi?
Azok is magánszemélyek, melyek jóval a tenyésztői ár alatt adják a kutyákat. A tenyésztő legalább egyéni vállalkozó, számlát ad a kutyáról, törzskönyvet és szerződést, na meg az igazán becsületesek még garanciát is vállalnak. Ha nem teljesülnek ezek a dolgok, akkor szaporító.
A szomszéd Mari néni is szaporító, ha két kutyát összerak.
Amúgy szép kiskutya, remélem egészséges marad. Remélem ivartalanítod.
Igaz... Csak a szaporítóval utána nem tudod tartani a kapcsolatot, meg nem tudsz vele beszélni...
Amúgy a kutyus már rég ivartalanítva van, mert a halálnak kellene kiskutyák ._. Nem akarunk szaporítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!