Ez állatkínzás?
Ma tettem fel egy kérdést, hátha tud nekem valaki segíteni. Meg lett állapítva hogy változtatnom kell az étrendjén a kutyusnak, meg több vitamint adni. Normális emberektől kaptam segítséget.. erre nézzétek,az utolsó válaszoló Állatkínzónak nevez. Kérdezem itt mindenkitől: Ez állatkínzás? Mert ha itt tartunk akkor Több milliárd kutyát kell tüstént elkobozni a gazdájától.. Nevetséges... Ez tényleg nevetséges...
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__5729910-szoko..
84%-os!
Az a kennel méretétől is függ. Nekünk a fél kert lett elkerítve. Ott mozoghat kedvére, nyilván ha kinn vagyunk, kiengedjük. Viszont olyan az egyik szomszéd, hogy el kell zárni a kutyát. Nem szenved. Viszont láncon megbolondulna, még a póráz is kínkeserv neki, hiába muszáj.
Menhelyről fogadtam örökbe egy 3 éves kutyát. Miután összeszokott a másik kutyámmal ő is kiszökött. Sokszor mondta anyukám öccse, hog kint volt a kutya az utcán, vagy épp előttük ugrált.
Megfogtam a "régi" kutyámat kimentem vele a hátsó kertbe majd figyeltük a menhelyi kutyát. Helyből átugrotta az 1 méter magas keritést. Ezt 3x végig néztük a másik kutyusommal. Majd bementünk mind a 3-an az udvarba kalapácsot deszkákat fogtam és neki álltam a keritést megmagasítani elől is, hátúl is. Mind ezt nő létemre ;) mert nekem számít a kutyám nehogy elüssék, vagy megmérgezzék. Ha még mindig átugorná a keritést valószínüleg jöttem volna gyakorira, hogy mi tévő legyek és valószínű, hogy kennelt építettem volna neki. Mégse láncon legyen..
Az a baj hogyha egy kutya szökős azzal nem nagyon lehet mit kezdeni. Nekünk alsószomszédunk kutyája ilyen, szerencsére nálunk is németjuhász van így gyakran nem jut messzire mert leáll a miénkkel "trécselni" a kerítésnél.
Elég rendesen félre van nevelve a kutyád, az tény de nem hinném hogy ettől állatkínzó lennél, inkább amíg láncon van a kutya addig csináljátok meg a kerítést, meg tegyétek szökésbiztossá az udvart aztán el lehetne hagynia láncot.
Nem vagy állatkínzó, DE 8 éve szökő kutya gazdájaként örülhetsz, hogy még senki nem jelentett fel, nem perelt be, a kutyád nem okozott balesetet!!!
Két lehetőséged van.
1. szökésbiztos kerítés, akármilyen nagy költséget is jelentsen
2. a kutya CSAK FELÜGYELET MELLETT lehet a kertben, ergó naponta legalább 2 séta az utcán, a többi eü-i dolog a kertben GAZDI jelenlétébenNem vagy állatkínzó, DE 8 éve szökő kutya gazdájaként örülhetsz, hogy még senki nem jelentett fel, nem perelt be, a kutyád nem okozott balesetet!!!
Két lehetőséged van.
2. a kutya CSAK FELÜGYELET MELLETT lehet a kertben, ergó naponta legalább 2 séta az utcán, a többi eü-i dolog a kertben GAZDI jelenlétébenNem vagy állatkínzó, DE 8 éve szökő kutya gazdájaként örülhetsz, hogy még senki nem jelentett fel, nem perelt be, a kutyád nem okozott balesetet!!!
Két lehetőséged van.
Két lehetőséged van.
2. a kutya CSAK FELÜGYELET MELLETT lehet a kertben, ergó naponta legalább 2 séta az utcán, a többi eü-i dolog a kertben GAZDI jelenlétében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!