Tudnatok ajanlani olyan kutyat, ami nem igenyli annyira az ember tarsasagat, megis orul, ha a gazdi hazaer?
Figyelt kérdés
Ergo egyedul lehet hagyni,es nem buslakodik emiatt:)
Konkret fajtakra lennek kivancsi!
Halas lennek,ha irnatok parat.:)
2014. máj. 29. 19:02
11/15 anonim válasza:
4-6 órát bármelyik kibír, az emberek többsége 8 órát dolgozik, és akkor még ebben nincs benne az utazás. A kérdés inkább az, hogy te mit tudnál neki nyújtani, mennyit vagy hajlandó vele sétálni, kutyasuliba vinni, a szőre ápolására fordítani stb. Ha meg úgyis mindegy a fajta, ahogyan már írták is érdemes lenne szétnézni egy menhelyen, és esetleg egy fiatal (1-1,5 éves) kutyát elhozni akin már látszik, hogy milyen a személyisége, energia szintje stb
12/15 anonim válasza:
Köszönöm a lepontozást. Én azért írtam, hogy bármelyik kutya kibír ennyit, függetlenül a gazdihoz való ragaszkodástól, mert nevelés kérdése, nem fajtáé. Border colliem van, amelyik az egyik legemberközpontúbb fajta, mégis kibírja rombolás, sírás nélkül amíg dolgozok. Mert utána egész nap együtt vagyunk, jön utánam mindenhova és foglalkozok vele. Csak arra akartam rávilágítani, hogy 8 órát gazdi nélkül minden jól nevelt kutya kibír, nem fajta függő hanem nevelés és sok-sok foglalkozás függő. Szóval nyugodtan választhatsz bármilyen kutyát ami bejön.
13/15 A kérdező kommentje:
Akkor leirnam a szempontjaimat.
Fontos,hogy kismeretu legyen,akar egy westie-nel is kisebb.
Napi 3 (hetvegen 4)setat tudnek neki biztositani. (Reggel egy 15 perces seta,ha delutan 1-kor hazajovok,akkor egy nagyobb seta(fel-haromnegyedora),es estefele szinten egy 15-20 perces seta.
Szore mindegy. Ha olyan a fajta,akkor apolom,ez nem kizaro ok.
Es tudom hogy el fogtok itelni,de szeretnek fajtatiszta kiskutyat.
Melyik fajtat ajanlanatok?
2014. máj. 30. 14:40
14/15 anonim válasza:
A délutáni meg esti sétának minimum 1 órásnak kell lennie. Ha több, az még jobb!
Bolognese, yorkie, havanese.
15/15 anonim válasza:
A tacskóval jó tapasztalataim vannak:) Csak a szétrágható dolgokat tedd egy kicsit magasabbra, bár ha ráneveled, nem rág szét semmit. De ameddig kölyök, addig nyüszìteni fog ha egyedül van de nem miattad hanem mert elszakitjak a családjától, anyukájától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!