Fogkő levétel dilemma?
Kérdésem a következő:
A kutyámnak sajnos el kell távolítani a fogkövét, ez nem kérdéses.
Már volt ilyen beavatkozása 2 évvel ezelőtt, akkor egy délelőtti időpontra kellett vinnem és késő délután vihettem haza.
Állatorvost váltottam, ezért oda vinném, jó véleménnyel vannak a rendelőről is.
Viszont itt azt a tájékoztatást kaptam, hogy: kb. 20 perc alatt elvégzik a beavatkozást, aztán kiteszik a kutyát és mehetünk is haza.
Nem akarom túlaggódni a dolgot, de meglátásom szerint nem az a normális eset, hogy egy pár órán át, amíg az állat az altató hatása alatt áll orvosi megfigyelés alatt legyen?
....illetve az első alkalom után megpróbálkoztam a fogmosással, de egy ismerős állatorvos lebeszélt róla, mondván, ha csontos húst adok neki megfelelő mennyiségben ez elhagyható.
na most légy okos:)
Azok a mozgó "egérfogak" egyszer úgyis kiesnének.
Ugye a nyakat nem darabolod apróra? Megpróbálhatsz kopogósra szárított kenyérvéget is adni neki időnként. A nyers hús, csontos hús, száraz kenyér úgy tisztít, hogy a kutyának belemélyed a foga rágáskor. Így ledörzsölődik a plakk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!