Szeretnék egy belga juhászt esetleg skót juhászt, de tömbházban lakok. Mit csináljak?
"Szeretnék egy belga juhászt esetleg skót juhászt, de tömbházban lakok. Mit csináljak?"
Szerintem palacsintát. A palacsinta mindig jó ötlet. Aztán vágd kutyaformára, és tálald a szüleidnek, hátha veszik a lapot.
Nem értem amúgy az összefüggést, sőt, nem értem egyáltalán, hogy mi bajod van. Tömbházban laksz, ez miért akadály? A szüleid szigorúak, ez miért akadály? Mindenki szereti a kutyákat, idő-energia is lenne rá, akkor mi a probléma? Vegyetek kutyát, és kész.
nekem belgám van, már 14 éve. Tök őszinte leszek, eszembe nem jutna ben ttartani...bár ennek az egyik prózai oka az, hogy nem jön be, ha tuszkolom se. Lánykutyus a miénk, de lakásba szerintem alapvetően (ne kövezzetek meg) de nagy ez a kutya és hosszú a szőre...háromrétegű szőre van, heti 3-4x kefélem neki ki, de mindig van benne...meseszép, fantasztikus, de hatalmas a mozgásiégénye és rengeteg szellemi fárasztás kell neki. Én a helyedben alaposan átgondolnám, hogy ilyen nagy kutyust akarok-e lakásba, mert nehézkes. a skót juhász kicsit kisebb, ugyanakkor amennyire én tudom érzékenyebb fajta.
én a helyedben talán egy kicsit kisebb, mindenképpen rövidszőrű rájuk hasonlító kutyust hoznék el...esetleg belga vagy skót juhász keveréket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!