Te kiszoktad mosni kutyád etető/itató tálját? Lehet én túlzásba viszem a tisztaságot a kutyámnál?
Rengetek kutyás ismerősöm a már bealgásodott vödörbe tölti rá a vizet a kutyájának, ha már negyedig van benne a víz.
Én sajnálom a kutyám, mert látom hogy nyálas lesz a víz, meg sokszor bele hullik kis darabkák a szájából a táp is ezért Én kiöntöm az egészet és tiszta friss vizet töltök bele, és nem hagyom, hogy bealgásodjon!
De rengeteg kutyás ismerősöm/rokonom az algás vödörbe tölti rá a vizet, ki se mossa, és nem tölt teljesen frisset, hanem a már koszos/nyálas vízre tölt még.
Elgondolkoztam, hogy lehet én vagyok a túl tisztaság mániás? Végül is sok kutya iszik a pocsolyából! Sétáltattam erdőbe a kutyám póráz nélkül előre ment, és elkezdett a pocsolyából inni... :S
De úgy gondolom hogy én se szeretek koszos pohárból inni pláne nem innék algásból akkor a kutyámnak se keljen már!
Túlzás amit csinálok? Jó az algás víz is a kutyának?
16 f
Én a kutyám táljait amiből ételt kapnak azt minden este elmosom.Igaz, csak sima vízzel, de valamikor kefével is elmosom.A vizes tálukban pedig a vizet sokszor cserélem.A kutyáim kettő dologból kapnak inni.Egy nagy vödörből, és egy kis tálból.A nagy vödörben levő vizet nem minden nap cserélem ki, de általában azt is minden nap cserélem, és a kis tálban levő vizet meg naponta akár 5x is. :)
Nem túlzás amit csinálsz, éppen jó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!