Tetves kutya ellen mi használ?
Figyelt kérdés
Szerintem tetű van benne, kettőt találtam eddig. Kicsi hosszúkás, és barnás színű, talán már 1mm-es is volt. Tudna valaki segíteni, mi lehet ez? És mit lehet tenni ellene olcsón? Előre is köszi.2014. máj. 25. 19:20
1/3 anonim válasza:
Állatorvossal kellene megnézetni, hogy egyáltalán milyen élősködő van benne. Nem tanácsos csak úgy akármivel kezelgetni, mert többet árthat, mint használ.
2/3 anonim válasza:
Inkább azt kérdezd,a kretén tulajdonosok ellen mit lehet tenni,akik itt kérdezgetnek ahelyett,hogy orvoshoz vinnék a kutyát.
3/3 anonim válasza:
Szerintem inkább bolha lesz az.
Azt tudod tenni, hogy elviszed a dokihoz,és kap a kutyád bolhaírtó cseppet vagy nyakörvet. Kapnia kell féregtelenítőt is, mert a bolha közti gazdája a kukacnak. Tehát ha van bolha akkor kukac is. Sűrűn moss kezet, mert te is férges leszel!
Amúgy könnyű megállapítani. Ha látod akutyán ahol nagyon koszos a szőre, ( apró fekete pontok ) rásepred egy tiszta fehér papírra, majd a papírra cseppentesz pár csepp vizet. Végig húzod az újjad, és ha rózsaszínes, akkor az vér. Vagyis bolha ürülék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!