Milyen kutyafajtát javasolnátok?
Miért nem vesztek mellé még egy chihuahuat?
:D
Üdv; egy chihuahua-ás
Szia, nekem tacskóm volt, leírhatatlanul kedves. Nem valami nagy a mozgásigénye.
És nagyon ragaszkodó. Bár a macskával lehet baj, mivel vadászkutya. Talán akkor hm, ne a vadászkutyák közül válassz.Elvégre lehet, egyszer viszel haza egy kiscicát az utcáról vagy megszeretsz egy ujat. Yorkit nem vinnék, csak mert egyszer majdnem megharapott egy egy kiállításon.
Bichont a mozgásigénye miatt nem ajánlok, egyébként nagyon édesek.
Hirtelen ezt találtam a neten: [link]
Ami igy beugrik, az a pincher, azt semmiképp se vigyél haza, mindent megfog és rémes a mozgásigénye (bár nekem középtermetű volt, de hidd el napi négy öt óra séta után EGY KICSIT elfáradt, lakásban volt tartva).
Talán érdemes lehet kifejezetten egészséges fajtát választani, mert az állatok alkalmanként nagyon sokba kerülhetnek.
Nyugaton sajnos divat, hogy össze-vissza keresztezik a labradorokat, goldeneket az uszkárral meg hasonlók, ebből születnek a schnoodle-k, maltipo-k, meg hasonlók. Egész cukinak néznek ki, bár szerintem van mozgásigényük, és megint vadázskutyákt.
Ám szerintem a schnauzer megér egy misét (megint csak vadázskutya), mert van valami hatodik érzékük. De sokat akar mozogni, szerintem
Vagy az uszkár. Az még szép is.
Szerintem kerüld a vadászkutyákat a macska meg a mozgásigény miatt. Ha vigasztal, nekem biciklim van, és kilométerben jóval többet kell mozogjak, mintha kutyám lenne - ezért nincs most kutyám, rá már sajnos nem jutna idő, a tekerés meg kell a lábaim miatt - gyenge vénák, visszérhajlam, stb. Napi 80 km lenne az alap, emellett egy kutyát max nézegetni tudnék, mivel tanulok, dolgozok.
Szóval esetleg gondolkozz el azon, hogy nem valami sok a napi három séta.
A lakás lehet kicsit le lesz amortizálva, két kutya többet játszik és többet ugat, mint egy. Erre fel vagytok készülve, és a szomszédok is?
Máltai selyemkutya, bolognese.
Bocsi, akárhoyg töröm a fejem, ez a max ami kijön.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!