Másfél éves lány kiskutyám van, keverék.Tavaly volt az első szilvesztere kész katasztrófa volt.Kb Napi ötször kell levinni sétálni(lakóparkba lakunk,társasházban)és az utolsó séta este 9-10között van de az a séta muszály mert reggelig nem bírná ki.Ha meg 6körül viszem le akkor már 9körül itt szenved nekem hogy kell neki.
Tavaly szilveszterkor tudtam hogy meg lesz bolondulva de megpróbálkoztam vele hogy legalább egyet pisiljen de amikor kimentünk a kapunk rémült ugatásba kezdett és vissza akart futni.És hát muszály volt visszamenjünk a lakásba.Szegénykém úgy reszketett.
Aztán a mamám levitte és szerencsére sikerült pisiljen nagy cirkusz között.
Ti ilyenkor mit tudtok csinálni?Este muszály levigyem ha meg nem viszem akor folyton piszkál,hiába van kint durrogás meg minden.Azt sem akarom hogy a lakásba végezze el a dolgát.
én tavaly egyszer levittem a kutyát (moszkvai őr) sétálni és a kutya elé bedobták a petárdád és én meg gyorsan befogtam a fülét mert megsüketülne és a kutya bevadult és nekiment annak aki dobta a petárdát azt mondja a gyerek "légyszi fogd meg a kutyát kérlek" és bepisált a gyerek és meg mondtam hogy hívom a rendőröket ki is hívtam és elvitték a gyerekeket én azóta úgy csinálom hogy gyorsan leszaladok a ház elé pisil és visszamegyek 5 perc
2009. dec. 29. 18:47
12/15 anonim válasza:
én csak elviszem sétálni 10kor. a kintiek 11.00-08.35ig bent vannak a garázsba, bezárva, kajával, pokrócokkal meg mindennel és kibírják ^^
2009. dec. 29. 19:34
13/15 anonim válasza:
ja meg óránként kinézünk rájuk
2009. dec. 29. 19:39
14/15 anonim válasza:
Hú kérdező, szerintem nem normális, hogy naponta ötször kell levinni sétálni a kutyát... Vagy nagyon sok vizet adsz neki vagy gond van a vizelettartásával, vagy csak egyszerűen megszokta, hogy naponta 20-szor viszed le, de akkor sem normális. Egy ilyen idős kutya (másfél éves) már játszi könyedségel vissza tudja tartani a vizeletét, és ilyen idős korra áll be a napi három sétára. Ami nagy mozgásigényű kutyáknál lehet napi négy séta, de az is csak a mozgás miatt, de napi 5 séta, mert nem tudja visszatartani? Ez nekem nagyon soknak tűnik. Az én kutyámat naponta háromszor sétáltatom és abból csak kétszer van kaki... szóval nem kötegedésből mondom, csak szerintem meg kellene tanítani neki, hogy napi 3 séta és slussz-passz. A nővérem is váltig állította, hogy a kutyája nem tudja visszatartani és ezért kell naponta Hatszor (!!!) levinni a kutyát. Hát a kezembe vettem az irányítást, kiderült, hogy a kutya korlátlan mennyiségben iszik vizet. Ezen változtattunk. Kiderült, hogy nem szobatiszta, ezt is sikerült megoldani és szépen fokozatosan ez a kutya is beállt a napi 3 sétára. Tehát olyan nincs, hogy egy egészséges kutyát naponta 5-ször, hatszor kelljen levinni sétálni, csak akkor, ha tényleg beteg és vizelttartási problémája van.
2009. dec. 29. 23:17
15/15 A kérdező kommentje:
Makk egészséges és nincs vizelettartási problémája.Bírná a napi 3 sétát is.Amúgy nem mindig viszem le napi ötször...csak valamikor így jön ki pl volt ugy hogy mind az öt alkalommal kakilt pedig nem nagyon evett azelőtt 2nappal semmit.Ráadásúl csak kis adag konzerv kaját kap este fele,szóval még túletetve sincs.Meg észrevettem,hogy néha azért akar lemenni hogy csak kint legyen, bár meg is értem egésznap itt van a lakásban és alszik, elég unalmas az élete.Csak kint tud egy kicsit rohangálni meg játszani.Amúgy egy csomó elhízott kiskutya van mert sz*rnak rájuk és csak leviszik 2percre.De mostanában kezd rászokni a 3 sétára mert nekem sincs időm mindig lerohangálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!