Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 10 kilós pedigree megéri 4000ért?

10 kilós pedigree megéri 4000ért?

Figyelt kérdés
Száraz
2014. máj. 21. 16:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%
10-es: az, aki ízt írta, hogy jó kondiban vannak a kutyái, nem hiszem, hogy pedigreevel etet. ő a 4-es hozzászólónak írt, aki minden kutyatápot leszólt, hogy ha jó táppal etetsz (mert olyan is van!!!), az nem törmelékből és hasonlókból van... ennyi.
2014. máj. 21. 23:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem a Pedigree-ről beszélek!

Azt szeretném kifejezni - csak valamiért nem megy át az információ - hogy hülyeség 400 Ft/kg-os áron olyan szemetet venni, mint a Pedigree, mikor 100 Ft-al többért már magas hústartalmú, prémium tápokat lehet kapni.

Mert szar a Pedigree, az rendben van, de van ezen kívül rengeteg más márkájú ócska táp 150-200 Ft/kg-ért. Ha valakinek nincs pénze és táppal akar etetni, legalább vegye meg "reális" áron a gagyi tápot, színezék, meg ízfokozó, meg csicsás csomagolás nélkül, ugyan az van benne, de ne fizessen érte olyan árat, amennyit nem ér meg, mert egy hajszálnyival többért már igen jót is tud venni.

Volt egy hónap, hogy nekem sem futotta jó tápra, vettem neki Coop-os tápot pár forintért, megette, kibírta, de ha valaki 400 Ft-ot kifiztene kilónként, ugyan bírjon már kifizetni 490-et és vegyen mondjuk egy zsák Brit Premiumot, aminek hústartalma is van, nem kevés.

2014. máj. 22. 09:19
 13/14 anonim ***** válasza:
48%
#10 A farháttal, nyakkal stb-vel etetett kutyák ezerszer jobban néznek ki, és sokkal egészségesebbek mint bármelyik tápos kutya. Kérdező, nézz utána a BARF/PREY etetésnek. Itt is rengeteget lehet erről olvasni. Pedigreet meg akkor sem adnék a kutyámnak, ha ők fizetnének érte.
2014. máj. 22. 09:23
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a felvilágosítást, én hülye meg is vettem volna a pedigreet...
2014. máj. 22. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!