Spániel kutyámat sok kullancsot szed össze mivel kinti kutya és sokat sétálunk erdőben. Mivel lehet megvédeni a kullancsoktól? Ami hatásos. Most9-honapos.
Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 17:21
1/8 anonim válasza:
Ha megtűri a nyakörvet akkor Scalibor vagy Kiltix nyakörv (ezek 6-7 hónapig jók, a Kiltix jó bolha ellen is, de a Scalibor meg vízálló).
Ha nem akkor Advantix vagy Ex-spot cseppek, ezeket havonta kell csepegettni rá.
2/8 anonim válasza:
Az én kutyámban is régebben sok volt a kullancs, de aztán kapott egy bolha és kullancs irtó nyakörvet.4 hónapig jó volt neki, és használt is + még vízálló is.
3/8 anonim válasza:
Javaslom, hogy minél előbb védekezz a kulancsok ellen, mert sajnos nem egy ismerősünk veszítette el a kulancsok miatt a kutyáját. Nekünk a Kiltix nevű kulancs nyakörv vált be a legjobban. Ugyan elég drága, de fél évig nincs gondod a kulancsokra. Remélem már 9 hónapos kutyánál is használható, de erre vonatkozóan biztos találsz leírást a nyakörv dobozán.
4/8 anonim válasza:
Én a nyakörveknél sokkal hasznosabbnak találom a spot onokat, bármelyik állatpatikában vagy állateledelboltban tudsz venni, ott elmondják a használatát is. Mióta ilyet használunk egyetlen kullancsot vagy bolhát sem találtam a kutyámban.
5/8 anonim válasza:
Szerintem is nyakörv helyett inkább spot on, a nyakörvet ugyanis az első bozótban el fogja hagyni a kutya, mert beleakad mindenbe. A spot on fajtáját meg ki kell kisérletezni, mindenkinek más jön be. Advantix, Practic, Duowin, stb... Így is lesz benne kullancs, csak nagyságrendekkel kevesebb.
6/8 anonim válasza:
Mi állandóan scalibor nyakörvet ÉS nyáron, kullancsosabb időszakban frontline spot-on-t vagy spray-t is használunk.
7/8 anonim válasza:
Sziia:)
Nem akarlak megbántani de én úgy tudom, hogy spánielt inkább csak bent szoktak tartani:) www.olcsokutya.hu :) [link]
itt is rajta van sok hasznos dolog :)
Mind a kettőt nzd meg :)
8/8 anonim válasza:
Én a Frontline cseppet ajánlom, mi mindig azt vesszük neki. Elég drága, de azt hiszem, 3-4 hónapig hatásos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!