Valamelyik amerikai állatrendőrséges műsorban, egy komondoros gazdira kihívták az állatrendőrséget, miszerint a kutya nagyon "ápolatlan" Mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
Én jót derültem rajta :)2014. máj. 14. 21:32
1/14 anonim válasza:
Az amerikaiak nem igazán az eszükről híresek.
2/14 anonim válasza:
Egyetértek az egyessel. Ettől függetlenül, mivel nem láttam a műsort, ergo nem láttam hogy nézett ki a kutya, így nem is tudok véleményt alkotni. Lehetséges, hogy az állatvédőknek volt igazuk. Itthon is sokan elhanyagolják a komondorokat, pulikat, mert azt hiszik, hogy az ő bundájukkal nem kell foglalkozni, pedig nagyon is kell!
3/14 anonim válasza:
Mi olyan vicces azon ha egy kutyát elhanyagolnak?
4/14 anonim válasza:
Igen és a gazda az interneten megmutatta az állatrendőröknek, hogy ennek a fajtának valóban így kell kinéznie és csak ezután hitték el.
5/14 A kérdező kommentje:
Ja ,igen semmi baja nem volt a kutyának,az állatrendőr már felismerte a fajtát :D
2014. máj. 14. 21:39
6/14 anonim válasza:
Ezt valaki be tudná linkelni esetleg? :D
7/14 anonim válasza:
Amerikában az ilyeneken nem lepődnek meg az emberek. Érdemes rákeresni a legviccesebb törvényeikre, lesz még sokkal durvább is mint ez a történet. :D
8/14 anonim válasza:
2-es vagyok.
Most ezen lehet jókat derülni, de azért lássuk be: Amerikában azért jóval többet foglalkoznak azzal, hogy ki hogyan tartja a kutyáját, mint nálunk. Pedig azért itt is nem egy embertől lehetne elkobozni a kutyáját, vagy jól megbüntetni azért, ahogy tartja. Szóval én úgy vagyok vele, hogy inkább nézzenek rá feleslegesen, minthogy ki se derüljön, ha egy kutya rossz körülmények között "él".
9/14 anonim válasza:
Az amcsiknál meg lehet nézni a kiállításon a kifésült habos-babos komondort.
Ellenben ők találták ki pl, hogy a maccsoknak ki kell operálni a karmait, hogy ne karmoljon. A végletek országa.
10/14 anonim válasza:
Mivel nem láttam a felvételt, nem tudok véleményt nilvánítani, de kérdem én, az nem baj, ha a komondor ápolatlan? Az úgy normális, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!