Tudnátok írni olyan kutya tápot 4000ft ig, vagy olcsóbbat amitől nem megy a hasa a kutyának, mert nincs most úgy pénzem, hogy jobbat vegyek neki?
Enyémnek pedigree-től ment, elég durván. Egyébként a 4000Ft alatt mit értesz? Csak azért kérdezem, mert lehet, hogy a jobb minőségű tápok drágábbak, de kb negyed annyi is kell belőle egy kutyának, mert jobban hasznosul, tehát tovább elég lesz.
Ráadásul az ilyen chappiknél a reklámot is meg kell fizetni, tehát jóval drágább az értékénél.
Én pl jelenleg most happy doggal etetem a kutyámat. Nagyon jól bevált, naponta 1x van széklete, nincsenek büdös bélgázok és a 2 havi adagja 10ezer ft, tehát egy hónapra 5000. Szerintem simán jó ár.
Persze vannak ettől jobbak is (ha jól tudom pl a brit care is), de nekünk eddig ez vált be.
Szerintem ennyi pénzből a legjobbat is adhatod neki.HÚST.
Nálunk fél kiló csirkenyak 190ft...Igaz,nem tudom mekkora a kutyád,de az én 30 kilósan azzal (meg persze kiegészítve) elvan 2 napig.Ha van akciós hús (belsőség,csirkenyak,csirkeláb,farhát,bármilyen hús)azt megveszem és lefagyasztom,adagonként meg odaadom neki.
Garantáltan húst kap.(zöldséggel,gyümölccsel kiegészítve,néha rizzsel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!