Hogy tudom így nevelni?
Figyelt kérdés
Fiatal lány vagyok, és olyan helyeken keresztül járok dolgozni ahol csodálkozok ha látok legalább 1 fehér embert. Undorító a környék... és ha netán lesz olyan hogy későig bent kell lennem, és este egyedüli nőként kell hazajönnöm egy ilyen környéken, azt nem élem túl. Szeretnék magam mellé egy olyan kutyát , aki jó barát, kedves, de emellett őriz engem, véd a többi embertől. Nem csóválja nekik a farkát hanem támad, harap ha hozzámérnek. Ismerősömnek volt ilyen kutyája. Milyen fajta ajánlott? No, meg hogy lehet betanítani hogy így viselkedjen?2014. máj. 13. 11:44
11/13 anonim válasza:
Értem. Tehát téged nem érdekel, hogy elveszik tőled a kutyát, és elaltatják. Mert nehogy azt hidd, hogy ha ilyesmibe keveredsz téged vagy a kutyát fognak védeni. A kutyád lesz az emberekre veszélyes egyed, akit azonnal el kell altatni, téged meg akár le is csukhatnak. Szóval én is inkább az önvédelmi edzést ajánlom.
12/13 A kérdező kommentje:
Mikor írtam én olyat hogy nem érdekel hogy elveszik és elaltatják?:D Istenem. Engem az nem érdekel ha engem büntetnek meg. De ez nagyon aranyos kis puffogás :)
2014. máj. 15. 05:59
13/13 anonim válasza:
Téged fognak megbüntetni ÉS a kutyát elaltatják. Helyi gyepin pont volt egy harapásos eset, ahol a kutya a részeges gazdáját harapta meg, aki láncon tartotta. 2-t találhatsz, kit hibáztattak. Hiába próbálkoztak az állatvédők, a kutya el lett altatva. Úgyhogy szokj hozzá a gondolathoz, hogy bármit elkövet a kutyád, azzal az életét teszed kockára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!