Felvilágosítást adhatok a szomszédomnak, hogy sétáltatni iy kellene azt a kutyát, nem caak beszélni hozzá, mint egy gyerekhez? Venné a lapot?
Láncon van, órákig ugatását hallgatom, a szomszéd itthon van fél napot, ha nem egész nap, vannak 4 en egyik sem viszi sétálni a kutyát, rá érnek, nincs bajuk a mozgással, csak lesz@rjak a kutyát.
De bezzeg beszélni tudnak a kutyához!
Számtalanszor hallom, hogy " szia drágám, hát de szép vagy, de szééép!" megvakarja fülét és ennyi a törődés. Enn
i adnak neki.
És órákig csahol a kutya ha nincs senki az utcán akkor is.
Én meg kénytelen vagyok hallgatni mert gyesen vagyok!
Felvilágosítást adhatok, hogy mozgatni is kéne azt a kutyát, nem caak dicsérini?
Vagy nem értenék?
ne felvilágosítást adj neki, hanem egy nyaklevest !
ki nem sz.rj@ le a kutyát ? a lényeg ,hogy nagyon zavar az ugatása és erre alapozzál .
ezzel elérhetsz valamit. de ne szeresd ,és ne nevezd élőlényként a kutyát, sőt sehogyan se . te ,csak legyél az a szomszéd aki megoldást akar a hang megszüntetésére.
tanácsot pedig azért ne adj ,mert tuti megsértődnek rajta.
én ,mint kutyás ,símán letépném a fejüket ,ha a délutáni szunyókálásomat a szomszéd kutya folytonos ugatása zavarná meg .
lemaradt :)
mivel itt sokan csekélyebb értelmi képességekkel rendelkeznek a szövegértés terén :)( nem a kérdező ! )
a legfontosabb ,hogy ne próbáld megmagyarázni nekik,hogy hogyan is kellene bánni a kutyájukkal !
sőt,még a tartási körülményeket sem szabad észrevenni , mivel a törvény NEM tiltja a láncon tartást,sőt, nem követeli meg a napi mozgatását sem a kutyáknak !
ezért fontos,hogy ne a kutya jóléte, hanem a te gyakorlatilag kibírhatatlan és az egészségedre is veszélyes :) állandókutyaugatásmiattistresszszindrómádra keressenek megoldást ,de gyorsan ! gyesen vagy , használd ki ! zavarja a babát, zavarja a mamát,stb:)
a bíróságok és az ügyvédek imádják az ilyent . erre gyúrjál.
és talán így ,elérheted azt ,hogy azt a szerencsétlen állatot végre megmozgassák !!!
a fáradt kutya pedig NEM UGAT !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!