Mikor hogy bünteted a kutyádat?
Ma nagyon leszidtam őket és a seprűvel kergettem őket. de nem értem utol és jót röhögtek rajtam. Pedig ma nagyon rosszak voltak. Leszedték a kertkaput.
Viszont 2 éve odaadtuk egy kutyát a szominak. Pár napja átszökik hozzánk. A faszi bottal úgy megverte a kutyát, hogy már nekem fájt. Azt hiszem következőre rászólok, hogy pont az ellenkezőjét éri csak el, mert akkor a kutya azért fog átjönni.
Nekem csak itthon négy kutyám van+ kettő egy hónapos (meg még nagymamám [sajnos meghalt] házánál, meg stb összvissz +3). De mindegyik normális, nem kapálják ki a virágokat (régen csinálták, de le lettek szoktatva róla), nem harapnak, nem bántják a cicákat. Sohasem vertem meg őket, az volt a maximum, h rájuk kiabáltam, még is jó kutyák. De a cicáktól azért kaptak :D Azok nem sajnálták őket. Ha a közelükbe mentek leakasztottak nekik két pofont és jólvan. Azóta a macskáim (csak is az enyémek) kergetik a kutyáimat. :D De azért van, h az utcán megkergetnek néha egy-egy cicát, de csak ritkán.
Szóval én nem akarom, h féljenek tőlem, ezért nem verem meg őket, még véletlen sem. Ha még kicsi a kutyád kérdező, akkor ha rosszat csinált akkor koppints egy picit az orrára (azt nem szeretik), vagy szidd meg, de úgy, h tudja, h miért kapta. Szóval ne teljen el több perc a bűncselekmény és a büntetés között!
Erős, határozott hangon rászólok, az neki már bőven elég, nagyon ritkán emelem fel a hangom vele szemben. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor "ütöttem" (legyintés volt inkább) az orrára. Legnagyobb bűne, ha betehénkedik a virágágyásokba, olyankor a helyére küldöm. Valamennyi ideig lapítás, nagy bocsánatkérő csóválás az ólból, és csúnya nézések tőlem :).
Amúgy nem szokott rosszalkodni, nagyon békés, nyugodt, jó kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!