Ki tudja milyen fajta?
Hello.2012-be vettem egy kiskutyát fajtiszta Angol Cocker Spánielnek..mostmár kétlem hogy az.. de az tuti hogy csak spániel vér van benne csak épp az nem hogy milyen.
Adatok:
kor: 1év,9hónap.
marmagasság:42 cm.
súly: 11,7 kg
képek:
1.kép: [link]
2.Kép: [link]
3.Kép: [link]
4.Kép: [link]
Mivel kb 10 éve még óriási divat volt az angol cocker és rendesen el is szúrták a fajtát a szaporítók, simán előferdülhet, hogy az a visszafelé 4 szülő is spanci volt, csak valahol összeraktak 2 olyan kutyát, amit nem kellett volna. Egyébként a színe nem stimmel meg a szőrének a minősége. A fülhossz az jó, csak kár, hogy meg van nyírva. Ezek a hibák ellenőrízetlen szaporítás következményeként simán előjöhetnek ha mondjuk egyik szülő sem felel meg teljesen a standardnek és pont a rossz tulajdonságaikat örökítik. Ha vesenje spániel, akkor azt vettek neked, csak sajnos nem sikerült jól a kölyök.
Én nem tartom ezt a tk nélküli kölyök nem fajtatiszta dolgot, ugyanis logikusan akkor így egy fajtamentő szervezet sem működhetne, kivéve, ha csak és kizárólag tk-s kutyákat mentenének, viszont ez szerencsére nem így van.
Az viszont tény, hogy tk nélkül visszakövethetetlen a dolog, így bármi becsúszhat...
Kérdező, akkor most mi van?
"2012-be vettem egy kiskutyát fajtiszta Angol Cocker Spánielnek."
majd:
A kérdező kommentje:
"de amugy nem vagyok hülye:') ajándékba kaptam a kutyát azért nem tudom.."
Most te vetted vagy kaptad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!