Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy ember aki adna yorkit...

Van egy ember aki adna yorkit 60ezerért. Tkvel oltva patellára szürve. Neki csak az fontos hogy jo helyre kerüljön. Ehez mit szoltok?

Figyelt kérdés
van még neki 3db. nem mondanám szaporitonak mert minden van a kiskutyához és olcson adja és megnézi hova.

2014. máj. 8. 12:59
 1/7 sippara ***** válasza:
56%
Mit szólnánk? 60ból kijöhet egy kölyök ismerős dokival tkstul, szűrve, oltva, féreghajtva. Ha megnézi, hova adja, és volt valami célja a párosítással azon kívül, hogy legyen X kisyorki, semmi gond nincs vele.
2014. máj. 8. 13:06
 2/7 anonim ***** válasza:
42%
Biztos van. Mostanában népszerűek. A mi rottweilerünk ennél is drágább volt.
2014. máj. 8. 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Ha chippelt, tk-s (és ezt meg is tudják mutatni), oltott, féreghajtott és még szűrt is, mi a probléma vele? Nyilván nem invesztált kétmilliót a szukájába, hogy ennyiért adja a kölyköket, de legalább az egészségükre figyel. Sok értelmét mondjuk nem látom így a dolognak, én nem csinálnám, nem vennék tőle, de ha már ennyiért akar a vevő kutyát, inkább tőle vegyen mint a disznóólból.
2014. máj. 8. 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi szólnánk?

Örülj neki. 60-ból már kijön egy kiskutya ára

2014. máj. 8. 16:54
 5/7 anonim ***** válasza:

tk : 6800.-ft ? első oltás 6 hetesen ?,vagy 2 oltás 8 -9 hetes korig 2 X 5 000.-ft .patellára szürés ?? yorkinál minek térizületi ficamra szűrni? de ez is kb : 4-5 000.-ft max !

azaz a kutya cc: 45 000.- a többi cc: 15 000.-ft

kölyök adásvételi szerződés ??

A szerződés nem tartalmaz egészségügyi garanciát !!!! ez fontos !

vedd meg . és élj vele . szeresd,neveld,óvd,és tanítsd.

de amikor megveszed, akkor 5 percig ne a kutyát figyeld, hanem a SZERZŐDÉST !! :)

2014. máj. 8. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Jajj már ,ha van törzskönyve fajtiszta nem? Ha oltva van stb normális helyröl van .Hozd el nyugodtan.Mondjuk én nem vagyok tenyésztö,nem tudom a Tk meg ezek mennyibe kerulnek,de az én yorkim összes oltása 3600 volt a féreghajtöval egyutt kivéve a veszettség ellenit mert az 3300 volt a féreghajtoval egyutt és klinikára hordom,minden alkalommal a fulétöl a farkáig meg is vizsgálják.Szerintem nem számolgatni kell,akitöl elhozod biztosan megtette már ezt.Ha ugy látod,hogy a tenyésztövel a szulökkel a papirjaival és a kicsivel minden rendben van hozd el bátran.Sok örömet a kutyussal.
2014. máj. 9. 07:42
 7/7 Mony ***** válasza:
Én is ugyanezekkel a papírokkal vettem tavaly 70-ért tenyésztőtől. Igaz az én kutyusom akkor 5 hónapos volt,amikor hozzám került. De minden rendben vele és azóta is nyomon követi a kutyus sorsát és tartjuk a kapcsolatot a tenyésztővel. Nyugodtan vedd meg és nagyon sok örömet a kutyushoz :)
2014. máj. 9. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!