Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jobb minőségűek a kiskutyáknak...

Jobb minőségűek a kiskutyáknak szánt junior tápok a normál tápoknál?

Figyelt kérdés

500 ft/kg áron néztük a pedigre Junior tápját és 14%-os a hústartalma, úgyhogy azt vettük meg a kutyának. (felnőtt kutya)

De nézegettük a Dog Chow-ot is, és ajánlották a British Premiumot ami biztos tényleg jó, de a brit termékekben nem szabad megbízni.

2014. máj. 8. 12:26
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Nézd az a baj, hogy amit a gyártók mostanában csinálnak emberi és állati termék szempontból az hatalmas átverés. Szabványosítani kellene egy átlátható rendszert ahol leolvashatja az ember, hogy mi az ami tényleg jobb, vagy kellene egy minőségi besorolás.

Mint az energiánál

A++

A+

A

B

C

D

E

E-

És akkor könnyebb volna választani, de ez ugye senkinek sem érdeke. Mondjuk már az is nagy dolog, hogy kötelezve vannak, hogy rá legyen írva az összetevő mindenre, illetve, hogy ki van mutatva az energiatartalom (zsír, fehérje, szénhidrát) egy 80-as évek beli könyvben olvastam, hogy ott írták, hogy na majd a szép új jövőben az lesz, hogy minden élelmiszerre rá lesz írva. Hát beteljesült. De ez akkor sem tiszta és még az olyan jóhiszemű átgondolt vásárlókat is megvezetik, mint én.

Mert ha ezt előre tudom, akkor nem veszem meg a pedigrét....

2014. máj. 8. 13:09
 22/30 A kérdező kommentje:

Bementem a boltba, árak összevissza, csoda, hogy találtam ár per kg-ot a cimkén, mert általában az sincs, számomra meg mindenben nagy segítség.... (főleg emberi élelmiszereknél)

Aztán még vegyem ölbe a 15 kilós tápokat és forgassam a csomagot mire megtalálom a vékony betűkkel felnyomtatott összetételt ami minden csomagoláson máshol volt. Brit prémium amúgy nem volt a fressnapsban....

2014. máj. 8. 13:12
 23/30 anonim ***** válasza:

Rendelj inkább!

[link]

[link]

Ez a legjobb, és ne juniort vegyél!

2014. máj. 8. 13:15
 24/30 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem átverés. Le van minden írva, csak agyi szinten el kéne oda jutnod, hogy mondjuk mivel már pár éve van internet és feltételezem te is használod, mondjuk UTÁNAOLVASNÁL és nem a boltban szerencsétlenkednél. Azért a Google használatához nem kell főiskolai végzettség.
2014. máj. 8. 13:17
 25/30 anonim ***** válasza:
66%

Ha ennyire erődön felüli egy táp kiválasztása, ne kezdj építkezésbe, mert agyvérzést kapsz.

Egyébként én nyerssel etetek, olcsóbb, és ezerszer jobb bármelyik tápnál.

Bár itt meg százalékokat kell számolni, szóval szerintem ez neked végképp nagy falat :)

2014. máj. 8. 13:19
 26/30 A kérdező kommentje:
Azért a sértegetésnek is vannak határai. Nem gondolod?
2014. máj. 8. 13:19
 27/30 A kérdező kommentje:
Utolsó, miket teszel a nyers kajába?
2014. máj. 8. 13:20
 28/30 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell semmilyen besorolási rendszer, a vevő gondolom tud olvasni és különbséget tenni hús és állati melléktermék között. Ha a kettő közül azonos áron a mellékterméket választja, hát válassza, de ne csodálkozzon, hogy senki nem fogja támogatni a választását. A Brit Premiumban cirka 40% hús van (nem köröm meg toll, mert megeszi a kutya, de egyrészt nem jó semmire, másrészt meg magadnak nem tudom, melyiket választanád) és 500 Ft/kg-os áron meg lehet kapni.
2014. máj. 8. 13:28
 29/30 anonim ***** válasza:
Lépj be facebookon a nyers etetés (barf) csoportba és láss csodát,nagyon hasznos és bármelyik tápnál jobb!
2014. máj. 8. 13:50
 30/30 anonim ***** válasza:

Mármint milyen kiegészítőket, vagy úgy összesen miből áll?

Most éppen otthon marha szív (590 ft/kg) marha tőgy (100 ft/kg) pulyka farhát (50-70 ft/kg) emellé szoktam tenni pár kanál natúr joghurtot, natúr zabpelyhet, lucerna port, zöld kagyló kivonatot és hetente egyszer tojást.

2014. máj. 9. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!