Miért folyik a Junior ECO KTM csaptelepem a zuhanygombnál akár normál működési állapotban is?
Porcelánbetétes a csaptelepem.
Ugy gondoltam,hogy talán a zuhanyt működtető gomb van kilazulva és leszereltem a zuhany gégecső oldalt, mert ott egy csavarnak kell lennie, ami rögzíti a zuhanygombot. Csináltam már ilyent. Meglepetésemre egy müanyag csillagszerű fehér betét látok és a rögzítő csavart nem . Rosszul emlékszem és egyébként a kérdéses káros vízfolyást rossz irányban keresem. Kérek segítséget.
Beépített váltó van benne,nem tudod otthon "barkácsolni".
Lehet cserélni kompletten a váltót kb 3000Ft.de nem egyszerű.
Esetleg jótállásos még(és meg van a blokk+j.szelvény)
akkor azon találsz 1 kék tel.számot.Hívd fel és kijönnek megcsinálni garanciába.(csap szerviz)
Alkatrész van hozzá,jótállás már nincs.Viszont már régi
az egész inkább csere javasolt.
5 év a garanciája egy 3 milliós kocsinak is,mennyire vonatkozzon a garancia ideje egy 14eft-os csapnak? 20 évre?
Én egy kerámiás csap élettartamát MAX 10 évre teszem.
A normál csap 15-20,de 5 évente szükséges a szelepfészekmarás,+gumizás(avagy bőrözésnek is mondják.)
Szóval fogadd el, a tényt hogy minden kopik,minden használódik.
Ezt az alkatrészt kell cserélned:
Annyi a probléma hogy ha - a gombon nincs 1 kicsi hernyócsavar - (annál az évjáratnál szerintem még nem volt), akkor kell még egy menetet vágni.
Mert újabban a gombocskát nem teszik hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!