Mennyit, hányszor, és mit kell legtöbbször enni adni egy 2.5 éves németjuhász kutyának?
Napi egyszer elég. Megfelelő táp, vagy akár nyers
hús etetés. Az adag pedig attól függ, mit etetsz és mennyi az ideális testsúlya a kutyádnak.
Én a napi két etetést javaslom, mivel a n. juhászkutya is viszonylag nagytestű, így hajlamos lehet a gyomorcsavarodásra. Tehát a napi adagját kétfelé osztva etetném reggel és este.
Szerintem jó lehet valamelyik josera, vagy brit táp, esetleg acana. De nagyon sokféle táp létezik, meg kell nézni, ki kell tapasztalni, hogy számára mi lenne a legjobb. Az adagot is ki kell tapasztalni, de azért van egy útmutatás a tápos zsákokon.
Vagy van a BARF, illetve a PREY etetési módszer. Google-ban ezeknek utána tudsz nézni.
Én a napi 2-re szavazok.A napi adagját 2 részletben pontosabban.Láttam már német jucit is gyomorcsavarral elpusztulni.
Vagy prémium/szuper prémium táp: Acana,Orijen,Taste of the wild,Brit care,Brit,Carni love, N&D,Real Nature,Trovet,Trainer Fitness,Flatazor,Platinum
Vagy nyers etetés BARF vagy PREY modell szerint.(Hús,zöldség,gyümölcs,nyersen a megfelelő arányokban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!