Hogyan vegyem rá a szüleimet még egy kutyusra?
Most jelenleg van egy labradorunk, akit legfőképpen a bátyámék akartak, de most csak én foglalkozok vele meg az anyukám.Anyukámnak nagyon tetszik a Beagle (ahogyan nekem is), és most arra próbálom rávenni őket hogy a fajtamentéstől fogadjunk örökbe egy idősebb Beaglet.Mármint 2-3 éveset.Igen, csak hát az is van hogy amikor megyünk külföldre a mamánkhoz akkor szoktuk vinni a labradorunkat is, és már 2 ketrecnek nincsen hely az autóban.Mármint lenne de akkor a ruháknak nincsen hely.
Mondtam a szüleimnek hogy akkor én itthon maradok a kettő kutyussal, ők meg mehetnek világgá. :)
A labradorunkkal sokat foglalkozom, ha van szabadidőm általában a kertben játszok vele.Mostanában többet vagyok kint nála hogy bebizonyítsam a szüleimnek hogy vele is sokat törődök, miért nem lehetne még egy kutya?
Eleve a kert már megvan csinálva hogy ne bírjon szökni. (a labi miatt amikor vettük meg lett csinálva, és elöl dupla kerítés van)
Hogy vegyem rá a szüleimet egy Beaglere?
Hely is van neki, meg anyagilag is úgy állunk hogy jöhet még egy kutya.
"A labradorunkkal sokat foglalkozom, ha van szabadidőm általában a kertben játszok vele."
Ezt írtad. Nem sétáltatod, hanem a kertben játszol vele. Ebből teljesen egyértelmű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!