Mit adjak a kutyámnak, hogy ne hulljon annyira a szőre?
Figyelt kérdés
Benti kutya és egész évbe hullik a szőre,de lehet rá valami vitamint vagy valamit adni ami mérsékelné ezt?
Egyszer itt olvastam egy hozzászólást ,hogy valami vitamintól sikerült megállítani a szőrhullást,de már régebben volt és nem találom.
Van esetleg valakinek tapasztalata,ötlete ez ügyben?
2009. dec. 25. 14:22
1/8 anonim válasza:
még régen, a jól emlékszem valami alga tartalmú vitaminnal etettük a mi ebünket és bejött. szép fényes lett a szőre és nem is hullott többet.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem emlékszel a nevére,vagy hogy hol lehetne venni?
Köszi,hogy írtál !
Esetleg még vannak ötletek?
2009. dec. 25. 14:31
3/8 anonim válasza:
Luposan Lupoderm, ezt keressed sokaknak bevált szőr problémára.
itt tudsz róla olvasni: [link]
Orvosnak nem mutattad? lehet valami bőrbetegség
4/8 anonim válasza:
Öhm,ha jó alaposan kifésülöd kutyafésüvel??(csak egy tipp)
5/8 anonim válasza:
Nem tudom, milyen kaját kap, de esetleg beválhat valami jobb minőségű kutyakaja is. (Pl.: Dog Chow, vagy valami hasonló szintű...)Szerintem sokat számít egészségileg is és a kutyus hangulatának sem árt.
6/8 anonim válasza:
Mi LAVET bőrtápláló tablettát adunk a kutyusunknek. Ő is lakásban tartott. Nekünk ez bevált.
7/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
Az utolsótól kérdezném,hogy ugyancsak benti kutyád van? és így vált be a Lavet?
Megállt a szőrhullás?
Ezt ki fogom próbálni mindenképp.Köszönöm!
2010. jan. 9. 15:46
8/8 anonim válasza:
Igen, bérházban lakunk. Francia bulldogunk van, folyamatosan hullott a szőre. Egy állatorvos ájánlotta, hogy próbáljuk ki. Nálunk bevált, csak a kötelező szörhullás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!